PALMA: KADA VOLITE SPORT, GRAD I IMATE DOBRU STIMULACIJU ONDA DOLAZI I REZULTAT

0

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Markovć Palma primio je danas rukometašice Jagodine, stručni štab i rukovodstvo ŽORK Jagodina, povodom osvajanja Super kupa Srbije, nakon pobede u finalu nad Bekamentom od 26:16.

„Hvala vam što ste dali sve od sebe na terenu, jer kada daš sve od sebe u sportu onda možeš i da očekuješ rezultat.  Sport je danas najbolji ambasador, a vi ste upravo najbolji ambasador i grada Jagodine i Republike Srbije. Važno je reći da u Ženskom rukometnom klubu Jagodina igraju sve domaće igračice, uključujući njih nekoliko iz Crne Gore, koju ja ne smatram za inostranstvo izjavio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma obraćajući se igračicama, stručnom štabu i rukovodstvu Ženskog rukometnog kluba Jagodina, na prijemu povodom osvajanja Super kupa Srbije u Skupštini grada Jagodine. „Ovaj klub ima odlično rukovodstvo i predsednika Aleksandra Miladinovića , jer veoma je važno da sportske klubove vode ljudi iz sporta, kao i odličnog trenera Dragana Markova. Svaka vam čast na kontinuitetu, jer nije lako dve godine za redom biti prvak Srbije i osvojiti Super kup“, kaže Marković. „Kada volite sport, volite grad i imate dobru stimulaciju, onda se javlja i rezultat. Isplatilo se sve ono što smo ulagali i što ulažemo u jagodinski sport“, rekao je Marković.
ZOVITE U REPREZENTACIJU IGRAČICE KOJE SU NAJBOLJE U NAŠEM PRVENSTVU
„Moja poruka Rukometnom savezu Srbije i stručnom štabu reprezentacije je : „Ako je  Jagodina  već dve godine za redom prvak Srbije i najbolja u ženskom rukometu,ocenite rezultat i one devojke koje imaju kontinuitet i koje na svakoj utakmici daju po nekoliko golova i da od njih zavisi pobeda, bez obzira što je to kolektivni sport“. I onda pozovite četiri, pet, šest igračica iz Jagodine, koje su nabolje u konkurenciji velikih gradova u Srbiji. Mi dve godine za redom pobeđujemo klubove iz Beograda, Novog Sada i Niša, gde je tradicija ženskog rukometa duga preko 30 godina“, rekao je predsednik Skupštine grada Jagodine.
IDOLI MLADIMA DA BUDU SPORTISTI
„Ja se uvek borim da idoli mladim ljudima budu oni koji postižu sportske rezultate, oni koji imaju uspeh u školovanju, na radnim mestima, a ne da idoli budu neki koji ništa ne rade, a ne znaju šta imaju od kapitala“, poručio je Marković.
Predsednik ŽORK Jagodina Aleksandar Miladinović i trener Dragan Markov zahvalili su Draganu Markoviću Palmi na podršci koju lokalna samuprava pruža Ženskom rukometnom klubu Jagodina. Kapiten rukometašica Jagodine Jelena Gojković je u znak zahvalnosti uručila Markoviću zlatnu medalju i šampionski pehar, koji je već u trajnom vlasništvu kluba. Rukometašice Jagodine, pored utakmica u domaćem prvenstvu, 12. oktobra očekuje meč protiv grčkog šampiona PAOK –a u Solunu u Ligi šampiona.
Prethodni tekstMeđunarodni skup oldtajmera u Paraćinu
Sledeći tekstOtpušteni staklarci obeležili dve godine od kako su ostali bez posla (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime