RADULOVIĆ: MOGUĆ ZAJEDNIČKI PREDSEDNIČKI KANDIDAT OPOZICIJE

0

Predsednik pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović smatra da Srbija formiranjem Vlade „nije dobila ništa novo“. Radulović kaže da se o predsedničkim izborima u pokretu ramišlja, ali dodaje da je rano da o tome govori.

Smatra da je zajednički kandidat opozicije moguć i navodi da je bitan kredibilitet i integritet osobe. Na pitanje da li bi pokret podržao akademika Dušana Teodorovića, ako se kandiduje, odgovorio je potvrdno.

„Srpska napredna stranka je osvojila manje nego na prethodnim izborima, imaju manje mandata. Imamo istu retoriku. Ekipa u kabinetu je nebitna, premijer Aleksandar Vučić pokušava da prikaže da on sve radi u državi, a zbog toga se ništa ni ne dešava“, smatra Radulović.

On ponavlja da se, osim smanjenja plata i penzija, „nista nije sredilo u državi“.

„Kad pogledate suštinski šta vlast radi, to je duboko pogrešno. Mislimo da Srbija ide u pogrešnom pravcu, Vlada je smanjila plate i penzije s jedne strane, a s druge nastavila da daje ogromne subvencije – milijardu i 200 miliona evra 2015. a Fisklani savet kaže da je od penzionera oteto 180 miliona evra, vidite koliki je disbalans“, kaže lider Dosta je bilo.

Dodaje da je posao premijera je pravljenje sistema i uvođenje reda.

„Da li građani vide i u jednoj oblasti da je uveden red?“, pita se Radulović.

N1

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime