PRVO POJAVLJIVANJE ANDREJE KAO ŽENE

0

Super model Andreja Pejić je imala svoje prvo pojavljivanje odkada je promenila pol. Prema rečima njene mame, Jadranke Savić Andreja je svoje prvo pojavljivanje imala kao pratilja čuvenog kreatora Žan Pola Gotije, na otvaranju njegove izložbe “The Fashion World of Jean Paul Gaultier” u Melburnu, Australija.

 

[rev_slider gaultier]


 

-Veoma smo ponosni na Andreju koja je doletela iz Nju Jorka, kako bi svoju premijeru kao ženski super model imala na reviji čuvenog kreatora i to u Australiji odakle je i krenula koracima super modela-kaže za ALO, Jadranka Savić i nastavlja
-Na izložbi smo bili pozvani i mi kao Andrejina porodica, baka Danica i brat Igor i to nam je, verujte jedna od retkih prilika da budemo zajedno sa Andrejom koja je živi u Nju Jorku. Baka Danica je oduševljena izložbom a najviše zbog toga što je mogla da bude sa Andrejom. Takođe smo proveli divno vreme i sa Žan Polom, koji je jedna izuzetno pozitivna ličnost. Baka Danica mu je na srpskom jeziku rekla da je Andreja njeno srce, na šta se Žan Pol nasmejao i ponovio na engleskom “yes, yes heart”-kaže Andrejina majka.
Na reviji Gotijea, je pored njegovih modela bio izložen i ogroman portret Andreje Pejić koji su uradili “street art” umetnici iz Australije.
Andreja Pejić je devedesetih godina sa majkom Jadrankom, bakom Danicom i bratom Igorom otišao za Autraliju, gde je počeo karijeru kao androgeni model. Nedavno je promenio pol i o tome trenutno snima dokumentarni film, koji će imati cilj da ohrabri sve transrodne osobe.

Tekst : Miša Nikolić
Foto: Jadranka Savić, Gretchen Kendal, Fiona Hamilton, Luis Ascui

 

 

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime