PRVA STUDENTSKA KARTICA U SRBIJI

0

Juče u Ćupriji promovisana prva Studentska kartica u Srbiji na otvaranju studentskog kluba Parlamenta Visoke medicinske škole strukovnih studija Ćuprija.

Direktor VMŠSS Ćuprija, dr sci. med. Hristos Aleksopulos izjavio je da je poboljšanje standarda i omogućavanje što većeg broja benefita studentima uvek bio prioritet Visoke medicinske škole strukovnih studija. Studentski život čine i aktivnosti studenata van nastave jer škola vodi brigu o njima ne samo u sticanju znanja nego i o kvalitetu života uopšte.

Sa tim u vezi studentima je prezentovana i svečano uručena prva studentska kartica u Srbiji kojom će ostvariti brojne popuste u prodavnicama i uslužnim objektima, kao i slobodan ulaz na kulturnim manifestacijama, događajima i koncertima.

Nama su studenti uvek bili na prvom mestu i briga o njihovom obrazovanju je naš osnovni cilj. Međutim, naša je obaveza da brinemo i o uslovima života studenata koji iz cele Srbije dolaze u našu ustanovu i u naš grad. Mi smo tu da im pružimo dom van njihovog doma naglasio je Dr Aleksopulos.

Prva privatna firma koja je izašla u susret i odgovorila pozivu VMŠSS je kafe klub Plate koji je omogućio studentima prostor gde će osim širenja duha mladosti i zabave studenti moći po sniženim cenama da konzumiraju pića i napitke, organizuju proslave, skupove i tradicionalne studentske žurke sredom.

Ostaje poziv svim firmama koje žele da doprinesu i obezbede povlastice za studente Visoke medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji, čime će dobiti priliku da ostvare marketing na sajtu kluba kao i na flajerima u školskom časopisu i oglasnim tablama škole.

Nadamo se da će personalizovana kartica za studente zaživeti najpre u okruženju, a zatim i u celoj Srbiji i da će i ostale ustanove prepoznati važnost ovakvog načina brige o populaciji koja je budućnost naše zemlje.

Studentski klub sa epskim nazivom 300 osnovan je povodom dvadesetogodišnjice VMŠSS u ime dugogodišnjeg postojanja i velikog broja studenata koji je od 1998. god prošao kroz ovu ustanovu.

Prethodni tekstPALMA OBUČAVAO BRENU U KIK BOKSU
Sledeći tekstPALMA: DO SADA 30 000 UČENIKA IZ JAGODINE LETOVALO O TROŠKU SVOG GRADA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime