PROPALA CELA TRAKA MAGISTRALE!

1

Pod naletom klizišta pre par dana propala je cela jedna traka magistralnog puta od Kragujevca do Batočine. Ovaj put dužine 25 kilometara rađen je čak 16 godina, a na njega je, kaže predsednik udruženja Bunt iz Jagodine Dušan Marković, potrošeno više desetine miliona evra.

„Mi ovde imamo asfalt koji jednim dodirom ruke možemo da polomimo. Da li je ovo asfalt koji košta više destina miliona evra? Da li ovi radovi i ovaj put vrede toga da se 16 godina gradi ova deonica puta od 25 kilometara. Šesnaest godina radimo deonicu puta koja spaja Kragujevac i Batočinu i autoput E 75 i kada se sve to završi, evo kako izgledaju napredni putevi u naprednoj Srbiji, koja se gradi našim novcem”, zaključio je on.

Magistrala od Kragujevca do Batočine, dugačka 25 kilometara, građena je i pripremana čak 16 godina, da bi krajem oktobra prošle godine konačno bila otvorena.

 

 

 

Prethodni tekstIZNUDILI 100.000 EVRA NA IME POZAJMICE OD 40.000
Sledeći tekstDOM ZA STARE U DESPOTOVCU NEMA LEKARA, ALI IMA BOLESNIH I KORISNIKA I RADNIKA

1 KOMENTAR

  1. Zaista „napredno“. Inače, gradnja tog „auto puta, “ je počela dok je Toma Nikolić bio predsednik, odnosno u njegovu čast, da može da se odveze brže, iz Beograda u Kragujevac.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime