PROF DR MAJA JEVĐEVIĆ: HOMEOPATIJOM LEČIMO ČOVEKA, A NE BOLEST

2

U Centru zdravlja i lepote „Glamour“ kod prof dr Maje Jevđević od sada možete zakazati homeopatski pregled. Prema homeopatskom shvatanju ( i ne samo homeopatskom ) znakovi i simptomi bolesti su pokušaji tela da nam kaže da nešto nije u redu i njihova pojava je uvek dobrodošao znak upozorenja.
Konvencionalna medicina određeni skup simptoma definiše kao bolest i leči te simptome  smatrajući da je bolest izlečena onda kada se simptomi povuku.
Homeopatija smatra da je uvek bolestan ceo čovek te lečenjem leči bolesnika, a ne bolest, jer će se simptomi bolesti sami povući onda kada izlečimo bolesnika».
Lečenjem bolesti, a ne bolesnika simptomi bolesti se samo  potiskuju i oni onda lako mogu naći «ventil» na drugoj strani. tj.  bolest je  potisnuta «prema unutra», nekad prema  značajnijem organu ili organskom sistemu, što znači da može preći u goru fazu, iako je prethodno konstatovano da smo je izlečili. Homeopatski pregled (pod ovim podrazumevamo kompletnu homeopatsku proceduru koju lekar obavlja sa pacijentom) obuhvata razgovor sa pacijentom i  fizički pregled,  kao i uvid u  medicinsku dokumentaciju koju pacijent poseduje. Cilj je utvrđivanje kom  homeopatskom leku odgovara  slika  aktuelnog stanja pacijenta.

Zakazvanje pregleda na 035 56 55 57

2 KOMENTARA

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime