PROF DR MAJA JEVĐEVIĆ: HOMEOPATIJOM LEČIMO ČOVEKA, A NE BOLEST

2

U Centru zdravlja i lepote „Glamour“ kod prof dr Maje Jevđević od sada možete zakazati homeopatski pregled. Prema homeopatskom shvatanju ( i ne samo homeopatskom ) znakovi i simptomi bolesti su pokušaji tela da nam kaže da nešto nije u redu i njihova pojava je uvek dobrodošao znak upozorenja.
Konvencionalna medicina određeni skup simptoma definiše kao bolest i leči te simptome  smatrajući da je bolest izlečena onda kada se simptomi povuku.
Homeopatija smatra da je uvek bolestan ceo čovek te lečenjem leči bolesnika, a ne bolest, jer će se simptomi bolesti sami povući onda kada izlečimo bolesnika».
Lečenjem bolesti, a ne bolesnika simptomi bolesti se samo  potiskuju i oni onda lako mogu naći «ventil» na drugoj strani. tj.  bolest je  potisnuta «prema unutra», nekad prema  značajnijem organu ili organskom sistemu, što znači da može preći u goru fazu, iako je prethodno konstatovano da smo je izlečili. Homeopatski pregled (pod ovim podrazumevamo kompletnu homeopatsku proceduru koju lekar obavlja sa pacijentom) obuhvata razgovor sa pacijentom i  fizički pregled,  kao i uvid u  medicinsku dokumentaciju koju pacijent poseduje. Cilj je utvrđivanje kom  homeopatskom leku odgovara  slika  aktuelnog stanja pacijenta.

Zakazvanje pregleda na 035 56 55 57

Prethodni tekstMINISTARSTVO POLJOPRIVREDE NAJAVLJUJE STROŽU KONTROLU NAMIRNICA
Sledeći tekstSAŠA JANKOVIĆ PODNOSI OSTAVKU NA FUNKCIJU OMBUDSMANA

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime