PRIBOJ TRAŽI SAVET OD JAGODINE ZA PRIVLAČENJE INVESTICIJA

0

Priboj i Jagodina u budućnosti će razmenjivati iskustva u privlačenju investicija i razvoja turizma, dogovoreno je juče u Jagodini, prilikom prve zvanične posete tom gradu.

Na sastanku upriličenom u kabinetu predsednika Skupštine grada Jagodina postavljeni su okviri buduće saradnje dva grada u više oblasti. U ime grada Jagodina sastanku su prisustvovali gradonačelnik Ratko Stevanović i predsednik Skupštine grada Dragan Marković, a u ime opštine Priboj Stefan Srbljanović, član Opštinskog veća zadužen za informisanje i međunarodnu saradnju. Tom prilikom bilo je reči o odnosima dva grada, unapređivanju saradnje i mogućim projektima.

„Razgovarali smo o odnosu prema investitorima – od promocije potencijala, prvih interesovanja, do samog započinjanja proizvodnje. Očigledno je da je Jagodina jedno od mesta gde se Srbija najbrže razvija, tako da će njihova iskustva i kontakti biti od velikog značaja za nas, posebno ako uzmemo u obzir zainteresovanost koju su danas pokazali jagodinski zvaničnici.“, rekao je Srbljanović.

Dogovoren je susret delegacija opštine Priboj i grada Jagodina već u prvoj poovini oktobra, gde će centralna tema biti razmatranje naših privrednih potencijala, kao i pronalaženje modaliteta za dovođenje investitora.

Izvor: Priboj.rs

Prethodni tekst10 SAVETA OPRE VINFRI: NIKADA NE POTCENJUJTE SEBE
Sledeći tekstLEPOTA PROSTORA: VILA OBRENOVIĆA – ISTORIJA KOJA ĆE ZADIVITI SVET! FOTOGRAFIJE KAKVE NISTE VIDELI!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime