Pri povratku sa festivala iz Ivanjice na mestu saobraćajne nesreće našla se i ekipa volontera Crvenog krsta Jagodina

0
Dana 27.8. oko 15 h na regionalnom putu između Požege i Ovčar Banje, tačnije kod mesta Jelen Do, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri vozila. Pri povratku sa festivala iz Ivanjice, u trenutku saobraćajne nesreće, na licu mesta našla se i ekipa volontera Crvenog krsta Jagodina.
 
„Ovom prilikom sekretar Stefan Malenović i volonter Veljko Filipović pomogli su u transportu unesrećenih i prvoj pomoći, dok su veliki doprinos u psihološkoj prvoj pomoći imali Jovana Živković i Ilija Malenović. S obzirom da  su se u vozilima nalazila deca, ovakav vid pomoći im je bio i preko potreban. Svi učesnici nezgode su adekvatno i pravovremeno zbrinuti. Zbog velikog broja povredjenih, a na inicijativu sekretara, zbog punih mesta u sanitetu,  odredjena lica bila su hitno prebačena vozilom Crvenog krsta Jagodina u najbližu službu hitne medicinske pomoći u Lučanima“ navode u organizaciji Crveni krst Jagodina.
 
Foto Crveni krst Jagodina
Prethodni tekstKomunalna milicija pronašla muškarca koji je sa mosta bacio smeće u reku
Sledeći tekstKomora javnih izvršitelja: Ističemo da se netačno iznosi informacija da je stan prodat za 6.000 evra, jer je prodat za 50% procenjene vrednosti što iznosi oko 17.500 evra

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime