PREGAZIO MU ŽENU PRED DETETOM I ZA SAD – NIŠTA!

0

Četiri meseca je prošlo od kako je sahranjena Dragana Milanović, mlada majka troje male dece koju je autom „pokupio“ pijani vozač dok je sa petogodišnjom ćerkicom išla u prodavnicu. Ona je dete držala za ruku prolazeći Majurom pored Jagodine. Počinilac P.J. je u pritvoru proveo dva meseca, ali tu se stalo. Imao je 3,57 promila alkohola u krvi u tom momentu a nešto kasnije 2,6

„Ona je udarena 16. januara a umrla pet dana kasnije. Mozak tj smeša koja je ostala od nega, iscurela joj je kroz ranu koja joj je na glavi od udarca napravljena. Kada ju je pokupio kolima, ćerka mi je doživela šok. Sve se odigralo detetu pred očima. Od kako je pušten iz pritvora, ubica moje žene kao i njegova žena često prolaze biciklama pored moje kuće. Provociraju me, a slučaj se u sudu još ne procesuira. Smeju mi se.“ Priča vidno potreseni otac i suprug koji je izgubio majku svoje dece, Aleksandar Milanović.

Deca Mateja , Filip i Milica svako veče poljube maminu fotografiju koja stoji na stočiću i požele joj laku noć.

„Milica koja ima pet godina u početku nije htela da ide na groblje, kada kažem da odemo kod mame da zapalimo sveću, sada već hoće. Nisam je terao. Sa Draganom sam 12 godina bio u braku, nikada se nismo posvađali. Kada ju je udario samo je izustila, Aco što me ovaj ubi? Deci mnogo nedostaje, dečaci to ispoljavaju drugačije. Ostao sam sa troje dece, imam roditelje pa mi pomažu, ali nije lako.

Aca je samohrani nezaposleni otac. Radi šta stigne, kako kaže – svaštari. Njegov advokat Bata Stojanović traži izuzeće istražnog sudije u ovom slučaju.

foto www.time.rs

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime