Predstavnici pokreta “Evropa sad” mogu se smatrati pobednicima lokalnih izbora u Crnoj Gori

0

Koalicije okupljene oko Đukanovićevog DPS-a izgubile u 11 od 14 opština, uključujući i Podgoricu. DPS je ostao bez vlasti u opštinama u kojima je do juče dominirao – Pljevljima, Kolašinu, Žabljaku, Danilovgradu… Predstavnici pokreta “Evropa sad” mogu se smatrati pobednicima jučerašnjih lokalnih izbora, pokret bivših ministara Milatovića i Spajića zatražio mesta gradonačelnika u Podgorici, Danilovgradu, Tivtu i na Žabljaku, javljaju „Vijesti“.

„Novi poraz Đukanovićeve politike i na lokalnim izborima je šansa za dekriminalizaciju i demokratizaciju crnogorskog društva. To je prilika i za Srbiju u kojoj je vlast takođe organski vezana za isti organizovani kriminal, koji razara samu ideju demokratije i stvarnog razvoja“ kaže Boris Tadić, bivši predsednik Srbije.

Partija Mila Đukanovića izgubila je u jedanaest od četrnaest opština u kojima su održani izbori – DPS je ostao bez vlasti i u opštinama u kojima je do juče dominirao – Danilovgradu, Kolašinu, Pljevljima, na Žabljaku i, kako tvrde iz DF-a i Demokrata, i u Šavniku.

Prethodni tekstToplana – zbog radova na toplovodu zatvorena Kablovska
Sledeći tekstКaravan „Budi hrabra“ obilaziće tokom celog meseca gradove u našoj zemlji

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime