Predsednik SNS u Jagodini kaže da ga je napao vođa protesta „1 od 5 miliona“

3

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini Nikola Radosavljević izjavio je da je danas u 13:30, vođa protesta „Jedan od 5 miliona“ u Jagodini Saša Živković ušao neovlašćeno na njegovo radno mesto i pošto ga nije zatekao, uputio niz pretnji i uvreda na njegov račun, gde su zaposleni, kako je rekao Radosavljević, koji su bili na licu mesta doživeli stres i veliku neprijatnost.

„Saša Živković, koji nije radnik Javnog preduzeća „Pošte Srbije“, već radi u privatnom obezbeđenju, koje je „Pošta“ u Jagodini angažovala, zloupotrebio je službenog radnika JP „Pošta Srbije“, odnosno kurira i zajedno sa njjim neovlašćeno ušao u službene prostorije Republičkog Fonda zdravstvenog osiguranja i počeo da viče i preti i uputio psovke meni i zaposlenima“, rekao je predsednik Gradskog odbora Srpske naprede stranke u Jagodini, Nikola Radosavljević.

„Pre četiri dana je preko mog kuma takođe uputio pretnje meni rekavši da zna gde mi je kuća i da ću ja da vidim. Ovo je drugi put u nekoliko dana da mi takozvani vođa protesta „Jedan od 5 mliona“ u Jagodini preti, a povod mu je sigurno podrška koju je Gradski odbor Srpske napredne stranke dao predsedniku naše stranke i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nakon upada na RTS i pokušaja nasilnog ulaska u predsedništvo Srbije. „Ceo slučaj je prijavljen Policijskoj upravi u Jagodini i ja molim nadležne organe svakog građanina Jagodine i Srbije, podjednako zaštite od nasilnika, kakav je vođa protesta „Jedan od 5 miliona u Jagodini“ i njegovi mentori u Beogradu“, poručio je Radosavljević.

Infocentrala je pokušala da kontaktira Živkovića za izjavu, ali kako nam je rečeno, njegovi profili na društvenim mrežama su ugašeni.

3 KOMENTARA

  1. To su bahati i podli ljudi. Propagiraju samo nasilje i to je njihov jedini cilj. Svako ima pravo na političko opredeljenje i svoje stavove, ali pretiti nekome je za svaku osudu. Politika opozicije se zasniva na pretnjama i nasilnickim ponašanjima.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime