PREDSEDNIK JAGODINSKIH NAPREDNJAKA: „ĐILASOVCI LAŽU I U JAGODINI“

2

Lider jagodinskih naprednjaka Nikola Radisavljević u saopštenju medijima naveo je da je na njegov račun, vođa protesta „1 od 5 miliona“ Saša Živković izneo „laži i nesitine“.

„U danu kada je Srbija bila centar svetskih dešavanja posetom predsednika Francuske, Emanuela Makrona Srbiji i otvorenim simpatijama i podrškom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i srpskom narodu od strane Makrona, Đilas i njegovi sledbenici šire laži i neistine po Srbiji. Jedna od takvih gnusnih laži stiže iz kuhinje vođe protesta „1 od 5 miliona“ u Jagodini, Saše Živkovića, zvanog Rika, koji svojim nesumnjivim autoritetom i jakom ličnošću u gradu od 80.000 stanovnika redovno na protestima okuplja impozantnu brojku od 20 sledbenika i na taj način preti da se aktivno uključi u politički život Jagodine.
Jedan od razloga zbog čega mu ovoliko ljudi veruje je verovatno i taj što laže, izmišlja i priviđa mu se kao i njegovom lideru Đilasu, kako bi prevario još nekog sledbenika. Uz njihovu već poznatu politiku pretnji, etiketiranja i ucena političkih neistomišljenika, slali su raznim medijima laži da je Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini odustalo od gonjenja za napad na predsednika Gradskog odbora SNS Jagodina, Nikolu Radosavljevića, od strane vođe protesta „1 od 5 miliona“ u Jagodini, i ako u službenom dokumentu Zahteva za pokretanje prekršajnog postupka za pismene jasno piše da se vodi isključivo prekršajni a ne krivični postupak. Na taj način vođa protesta „1 od 5 miliona“ u Jagodini je u stilu svog mentora Đilasa najpre ucenio, a onda i obmanuo ne samo medije koji su preneli lažni demant, nego i celokupnu javnost, na šta je reagovalo i Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini svojim saopštenjem za javnost od 16.07.2019. godine, potpisanim od strane Osnovnog javnog tužioca, Aleksandra Cvetkovića, koje nepobitno potvrđuje laži Đilasovih sledbenika“ navodi se u saopštenju i dodaje:

„Vođa protesta „1 od 5 miliona“ u Jagodini, dana 22.03.2019. godine neovlašćeno je upao u kancelariju predsednika Gradskog odbora SNS Jagodina, Nikole Radosavljevića i pošto ga tu nije zatekao verbalno je napao zaposlene u Republičkom fondu zdravstvenog osiguranja u Jagodini, sve vreme preteći i vređajući njegove kolege. Ceo slučaj je prijavljen Policijskoj upravi u Jagodini koja je od prisutnih uzela izjave i na osnovu prikupljenih podataka i činjenica pokrenut je prekršajni postupak pred Prekršajnim sudom u Jagodini, koji je u toku, a zbog narušavanja javnog reda i mira i nepristojnog ponašanja.
Takođe, na sve moguće načine vođa protesta „1 od 5 miliona“ u Jagodini pokušava da utiče i na ishod suđenja time što zastrašuje svedoke i objavljuje javno, na društvenim mrežama njihova imena sa adresama stanovanja, čime je ugrozio njihovu bezbednost i bezbednost njihovih porodica. Za novonastale događaje obaveštena je i Policijska uprava Jagodina, a svedoci u ovom postupku će i zvanično podneti prijavu protiv istog zbog ugrožavanja sigurnosti i uticanja na tok suđenja.
Još jednom molim sve nadležne organe da podjednako zaštite građane Jagodine i građane Srbije od ovakvih siledžija, lažova i prevaranata koji žele da prevare sistem, novinare i javnost, zajedno sa njihovim mentorima u Beogradu, na čelu sa Đilasom, Obradovićem i Jeremićem i kazne ih tako što će se slediti samo pristojnu i normalnu Srbiju, a ne Srbiju koji oni predstavljaju, za koju sam siguran da nikada neće biti većinska.“ navodi se u saopštenju predsednika Gradskog odbora SNS Jagodina, Nikole Radosavljevića.

2 KOMENTARA

  1. Realno tamo u zavodu treba narod motkama da vas izbaci jer ste napunili taj zavod svojim ljudima i niko nista ne radi vec se ceo dan setkate po gradu i ispijate kafe sve na grbaci ovog naroda.Ne volim niti opoziciju niti vas lopove iz pozicije…..lopovi ste i jedni i drugi,nadam se da ce ovaj narod da se opameti i da se konacno organizuke i das jwdnom zauvek ne vidimo vise nikada

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime