POZNATI RIVALI NA PRIPREMAMA

0

Fudbaleri Jagodine, posle pauze, okupiće se 12.i 13. januara kada će u Beogradu biti obavljena testiranja fizičke pripremljenosti, a odmah zatim startuju pripreme za prolećni deo šampionata. Centralni deo zimskih priprema jagodinski superligaš obaviće, po tradiciji, u Antaliji. U Tursku ekipa Sima Krunića odlazi 29. januara.

Ujedno, generalni sekretar Jagodine Slavko Gajin saopštava da su poznati svi rivali u kontrolnim utakmicama na pripremama:

-Prvi susret odigraćemo 31. januara protiv ukrajinskog ,,Volina“ , zatim ćemo snage odmeravati sa izuzetno jakim i kvalitetnim protivnicima iz Evrope i Azije. Ugovoreni su dueli sa ,,Pandurima“ iz Rumunije, 4. februara protivnik će biti ,,Zetisu“ iz Kazahstana, dan kasnije poljski ,,Pogon“’, 7. februara ruski ,,Rostov“, osmog ,,Ujpešt“ iz Mađarske i na kraju priprema kineski ,,Čanging“. Verujemo da su protivnici po meri i da ćemo se dobro pripremiti za nastavak prvenstva Jelen Super lige Srbije u kojem su ambicije kao i svake godine što bolji plasman na tabeli i ulazak u finale Kupa Srbije- izjavio je prvi operativac Jagodine.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime