Potrebno asflatiranje sokaka koji spaja ulice Milana Mijalkovića i Braće Radulović

0

Građani Jagodine koji stanuju u sokaku koji spaja ulice Milana Mijalković i Braće Radulović apeluju na nadležne da se ovaj sokak asfaltira kako bi se i njihove muke u kišnom i zimskom periodu, završile.

„Nakon padavina i topljenja snega, a usled blatnjavog tla, ovaj put postaje neprohodan za stanovnike ovog kraja. Na ovaj problem smo ukazivali više puta do sada, moleći za pomoć u vidu asfaltiranja ove kratke deonice koju koristi veliki broj pešaka i biciklista. Naročit problem za nas koji živimo u sokaku je kada se moramo uputiti iz naših domaćinstava ka obavljanju svakodnevnih obaveza, gde stižemo uprljani blatom, ukoliko pre toga nismo preko svoje obuće navukli kese ili obuli gumene čizme. Za pohvalu je asfaltiranje gotovo svih seoskih ulica i sokaka, pa čak i onih manje prohodnih, ovo je jedna mala ulica koja se nalazi u samom gradu i molili bismo za uvažavanje i izlazak na teren, nadležnih, kako bi se rešio naš problem“ kaže Marija Petrović koja živi u sokaku.

Kontaktrali smo nadležne i dobili odgovor da je asfaltiranje ovog sokaka u planu.

„Kompletno sređivanje ulice Milan Mijalković je u planu za ovu godinu. Tada ćemo i sokak o kome se radi, asfaltirati. Sve to moramo raditi u kompletu, ne može se raditi parcijalno ali to je plan za ovu godinu“ kažu u Direkciji za izgradnju grada Jagodina.

Sokak je dužine 60 do 100 m.

Prethodni tekstŽeljko pravi figure od drveta i od prodaje hrani pse koje je spasio od zlostavljanja
Sledeći tekstMuškarac (52) vozio pod dejstvom kanabisa

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime