POSLOVNA PERSPEKTIVA IZRADE WEB SAJTOVA

0

U današnjoj eri je veoma važno da sva velika i mala preduzeća dobiju zvaničnu web straincu koja označava njihovo prisustvo na mreži. Evo nekih prednosti posedovana web stranice za vaše poslovanje:

Više niste nevidljivi. Web lokacija vam pruža javnost za pretragu putem Interneta. Kako je veća vaša prisutnost i vidljivost, postoji veća verovatnoća da potencijalni kupci dođu do vas putem ključnih reči vezanih za vaš biznis.

Napravite nov instrument prodaje. Web lokacija je alat sposoban za prodaju i kada fizički niste na lokaciji biznisa. Dok vi odmarate, on radi umesto vas.

Ulijte poverenje svojim klijentima. Sa profesionalnom web lokacijom poboljšaćete sliku vašeg biznisa širokom auditorijumu i vaši klijenti (potencijalni kupci vaših proizvoda) će imati više poverenja u vas.

Možete doseći do kupca koji vas fizički ne mogu posetiti. Najnovija istraživanja pokazuju da preko 50% od ukupne prodaje koju ostvari jedan biznis, bilo mali ili veliki, je napravljeno putem web sajta.

Dragan Varagić je bloger, online strateg, profesionalni predavač i bavi se savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene Interneta od 1998. Vlasnik je bloga draganvaragic.com i video servisa predavanja.draganvaragic.com. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu čije ćemo predavanje imati prilike da čujemo 3. oktobra.

Predavanje Dragana Varagića „Kako razumeti razloge za izradu veb sajta?“ govori o tome šta znači iz poslovne perspektive izrada veb sajta, i kako se kao privrednik pripremiti i učestvovati u izradi veb sajta? Kako odabrati rešenje izrade veb sajta koje odgovara ciljevima kompanije? Šta sve čini trošak izrade veb sajta? Kako brzo ostvariti efekte novog veb sajta? Kako dugoročno obezbediti efekte veb sajta?

Očekujemo vas u velikom broju 3. oktobra od 10h u Hotelu Hill. Prijave su besplatne, ali obavezne zbog ograničenog broja mesta. Zato se prijavi još danas i nemojte ostati uskraćeni za znanja koja su vam na dohvat ruke.

Prijava: https://www.smilesoft.net/besplatna-edukacija-za-male-biznise-u-jagodini/

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime