Posle izjave da će Zelenović završiti u Drini, Miša Vacić ima poruku za Paunovića

0

Danas je na fejsbuku podeljena fotografija na kojoj je lider Srpske desnice Miša Vacić ispred Osnovnog suda u Paraćinu danas (nedelja), kako je sam napisao, navodno podneo prijave protiv predsednika Opštine Paraćin Saše Paunovića uz upozorenje da će njegov mandat biti okončan na ovom mestu. Juče je na internetu objavljen snimak Miše Vacića kako preti gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću rečima “Završićeš u Drini”. Paraćin i Šabac su gradovi u Srbiji gde na vlasti nije SNS.

Na ovu poruku Vacića, Paunović kaže:
“Dakle, to je plan, plan koji sprovodi SNS, pokušavajući da instalira u Paraćinu u lokalnoj samoupravi nekakvu bandu koja će da nas reketira i pljačka, a ovi naši SNS-ovci će da glume da su vlast, dok im ovi biju čvrge i postrojavaju ih. To vam je to, to je njihov plan, a moj plan je malo drugačiji. Pa sad koji vam se više sviđa, izvolite podržati” rekao je Paunović.

Šta će se dalje dešavati u Paraćinu ostaje da se vidi a Vacić je Zelenoviću dan pre dolaska u Paraćin poručio:

„E, pa Zelenoviću evo me u Šapcu, tvome Šapcu“, obratio se Vacić, udarajući rukama i flašom o sto, gradonačelniku Šapca u petak uveče na osnivanju odbora Srpske desnice u tom gradu.

Podsećajući na učešće Šapčana u Prvom i Drugom svetskom ratu, Vacić je Zelenoviću poručio da će završiti kao i Austrougari – u Drini.

„Srušili smo Austrougarsko carstvo. Ovde u Šapcu su se skoncentrisale snage da im zadamo završni udarac, da ih gurnemo niz Cer u srpsku Drinu i podavimo. E tako ćemo i sa Zelenovićem i njegovim kriminalcima“, kazao je lider Srpske desnice.

Osvrćući se na svoj govor u Bujanovcu, kada je pretio proterivanjem lokalnog rukovodstva koje sarađuje s Albancima, Vacić je isto poručio i gradonačelniku Šapca.

„Zelenoviću, pakuj se, došao sam da te proteram sa Šapčanima u zatvor u Sremsku Mitrovicu… Ma, napravićemo u Šapcu zatvor jedan, da ga izložimo, da ga gledamo, da ga pljunom svaki dan za dan koji smo proveli pljaškajući nas. Iz svih gradova u kojima postoji Srpska desnica doćiće najzajebaniji ljudi da stanu iza nas, a vidim i vi ste zajebani, i da mu kažemo: ‘Dosta Zelenoviću, Šabac će da bude slobodan'“, zaključio je Vacić svoju poruku gradonačelniku.

Govoreći o pretećim porukama koje je poslao iz Bujanovca, Vacić je rekao da se zbog toga „digla frka po izdajničkim medijima“, a potom je od okupljenih zatražio da iznesu svoj stav o N1, na šta su oni odgovorili glasnim „ua“. Isti zahtev Vacić je ponovio i za dnevnike Danas i Blic, i nedeljnik Vreme

 

 

(Medijski sadržaj je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

Prethodni tekstKompozicija „Stojanke“ Slaviše Malenovića Pinkija na 1. mestu top 40 najslušanijih numera
Sledeći tekstU toku veterinarsko veštačenje u slučaju otkrivanja 30 pasa u Končarevu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime