POSLE 10 DANA TERAPIJE POČEO DA POMERA ŠAKU RUKE KOJA JE BILA NEPOKRETNA

0

Usled povrede ruke, mladi pacijent ordinacije za fizikalnu terapiju „Ozon medic“ doživeo je da mu posle trnjenja dođe i do potpune nepokretnosti leve šake i nadlanice. Mesec dana posle povrede mišići ruke izgubili su u potpunosti funkciju.

jun2016„Kod pacijenta je usled povrede došlo do jakogoštećenja nerva. Radi se o mladoj osobi koja se obratila nama za pomoć u veoma teškom stanju. Nepokretnost ruke uzrokovala je gubitak posla kao i mnogo ostalih problema, prsti su izgubili funkciju. Odmah smo pristupili terapiji. Šaku je počeo da pomera već posle 10 dana. Neurolška oboljenja zahtevaju dug oporavak. S obzirom da se radi o mladoj osobi, tok terapije i oporavka ide odlično. Na poslednjem lekarskom pregledu isključena mu je terapija medikamentima, nastavljamo samo sa fizikalnom terapijom“ kaže strukovni fizioterapeut Vladislav Mitrović.

U terpiji kod dvadesetogodišnjeg pacijenta koristi se elektroterapija kojom se vrši stimulacija nerva.

U Centru za rehabilitaciju „Ozon medic“ u Jagodini, od 1.juna počela je AKCIJA ultrazvučne denzitometrije – merenje gustine kostiju, kao i AKCIJA – terapijski dan od 765 dinara. Terapijski dan obuhvata elektroterapiju, magnetoterapiju, lasero i ultrazvučnu terapiju. Akcije će trajati do 1.avgusta. Ozon se nalazi u Čočetovoj ulici u turističkom delu Jagodine. Pitanja u vezi sa akcijom i ostalim terapijama možete postaviti ili zakazati pregled na 035 251 766 i 064 364 29 85.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime