POSLE 10 DANA TERAPIJE POČEO DA POMERA ŠAKU RUKE KOJA JE BILA NEPOKRETNA

0

Usled povrede ruke, mladi pacijent ordinacije za fizikalnu terapiju „Ozon medic“ doživeo je da mu posle trnjenja dođe i do potpune nepokretnosti leve šake i nadlanice. Mesec dana posle povrede mišići ruke izgubili su u potpunosti funkciju.

jun2016„Kod pacijenta je usled povrede došlo do jakogoštećenja nerva. Radi se o mladoj osobi koja se obratila nama za pomoć u veoma teškom stanju. Nepokretnost ruke uzrokovala je gubitak posla kao i mnogo ostalih problema, prsti su izgubili funkciju. Odmah smo pristupili terapiji. Šaku je počeo da pomera već posle 10 dana. Neurolška oboljenja zahtevaju dug oporavak. S obzirom da se radi o mladoj osobi, tok terapije i oporavka ide odlično. Na poslednjem lekarskom pregledu isključena mu je terapija medikamentima, nastavljamo samo sa fizikalnom terapijom“ kaže strukovni fizioterapeut Vladislav Mitrović.

U terpiji kod dvadesetogodišnjeg pacijenta koristi se elektroterapija kojom se vrši stimulacija nerva.

U Centru za rehabilitaciju „Ozon medic“ u Jagodini, od 1.juna počela je AKCIJA ultrazvučne denzitometrije – merenje gustine kostiju, kao i AKCIJA – terapijski dan od 765 dinara. Terapijski dan obuhvata elektroterapiju, magnetoterapiju, lasero i ultrazvučnu terapiju. Akcije će trajati do 1.avgusta. Ozon se nalazi u Čočetovoj ulici u turističkom delu Jagodine. Pitanja u vezi sa akcijom i ostalim terapijama možete postaviti ili zakazati pregled na 035 251 766 i 064 364 29 85.

Prethodni tekstSUPRUGA SE USPAVALA ZA VOLANOM, POGINUO MUŽ, DECA DOBRO
Sledeći tekstPOLICIJA TRAGA ZA MUŠKARCEM IZ RESAVICE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime