POSETITE VRNJAČKU BANJU ZA USKRS!

0

VRNJAČKA BANJA – Prema procenama prodajnih službi za vreme uskršnjih praznika u Vrnjačkoj Banji se očekuje preko 7.000 gostiju, i mi smo za njih pripremili brojna dešavanja da bi im boravak učinili što sadržajnijim“ kaže Ivan Trifunović direktor Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Ženski centar „Milica“ na glavnoj vrnjačkoj promenadi organizuje takmičenju u kucanju jajima, biće tu kićenja Uskršnjeg drveta radosti, kao i izložbe Vaskršnjih đakonija i ukrasa ( 12. april ), a u Zamku Belimarković će biti XIII. Uskršnji salon ( 10. april ).

vrnjacka banja puna uzivanja ovih dana

U blizini Banje je Goč, poznato planinsko odmaralište sa velikim brojem ribnjaka sa svežom planinskom pastrmkom ( 1kg- 800-1.000 dinara) koja se može spremiti na licu mesta u etno ambijentu. Tu je i jezero odakle vrnjčani piju vodu, a naravno treba pomenuti i žičaru, pa restorane i kafane u kojima se možete okrepiti. Cene smestaja na Goču su od 1.400,oo dinara pun pansion u odmaralištu Cvetna dolina do 2.200,oo Horizont.

Treba napomenuti da su u hotelu „Breza“ prodati gotovo svi aranžmani ( od 2.200 din ). Tih dana radiće i zatvoreni bazen poluolimpijskih dimenzija. U hotelu „Aleksandar“ je prodato 80%, a smeštaj su rezervisali uglavnom stalni gosti. SB „ Merkur“ je prodala oko 80% kapaciteta, i iz ove kuće ne sumnjaju da će sve aražmane popuniti jer kombinuju akva i velnes program, uz šetnju i izlete ,što garantuje sadržajan boravak u ovoj ustanovi. Aranžman sa velnes uslugom i korištenjem akva centra zavisno od broja dana koštaju od 7.290 do 13.790 dinara, a dete do 12 godina ima gratis boravak.

„Solaris rizort“ je prodao sve aranžmane. Treba reći da je cena aranžmana koštala od 20.000 – 40.000 dinara. U hotelu će imati celodnevna zabava za decu sa animatorom, a biće i specijalno uskršnje iznenađenje u vidu puštanje nebeskih lampiona želja. Moguće je korišćenje akva i velnes zone.

HTP „Fontana“ je popunjena sa 80%, u objektima „Kralj“ je popuna 60%, „Biser“ 40%, „Splendor“ 70%, „Cvetni konaci“ popunjeno 100% , ali s obzirom da Vrnjačka Banja raspolaže sa najvećim brojem smeštajnih jedinica u Srbiji, uvek je moguće naći neko slobodno mesto…..kaže Maja Mirić iz Turističko informativnog centra i sve zainteresovane upućuje na zvaničan sajt Vrnjačke Banje gde je moguće naći smeštaj, dodaje Milica Mirić.

Dragan Ivanović

Prethodni tekstPROMOCIJA DUNJEVAČE VEČERAS U „SKY ROMANSI“
Sledeći tekstZAPISI IZ PRIZEMLJA: S GROBARIMA NEĆU DA IMAM POSLA !

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime