POSETIOCI U KNJIZI UTISAKA IZRAZILI ODUŠEVLJENJE PRIRODNJAČKIM CENTROM

0

Prirodnjački centar u Svilajncu objavio je Knjigu utisaka u kojoj mogu da se vide komentari posetioca.

„Svako ko dođe, ostavi komentar. Sv su pozitivni, pratimo šta se posetiocima dopada, osluškujemo njihova interesovanja. Ljudi su oduševljeni kada dođu i vide replike dinosaurusa, izložbu životinja, 3D bioskop, dečju igraonicu gde se crta, slika, piše. Vlada veliko interesovanje za izložbu „Geološki vremeplov“ „Svet minirela i stena“ „Biodiverzitet Srbije“ i još mnoge druge. Vulkan će biti završen u narednom periodu, postavka unutra a već znamo kako treba da izgleda. Trudićemo se da uvek budemo inovativni“ kaže direktorka Prirodnjačkog centra Irena Dubravac.

1 - Copy2Cena ulaznice za odrasle je 500 din a za decu 350, grupne ulaznice su 250 po osobi.

Prirodnjački centar Svilajnac predstavlja spoj nauke, obrazovanja i turizma na vrlo specifičan način. Takav koncept čini ga jedinstvenim u ovom delu Evrope.

3Prirodnjački centar Svilajnac izgrađen je na najfrekventnijem turističkom pravcu – na samo 6km od auto-puta, a pored regionalnog puta Markovac-Svilajnac-Despotovac u neposrednoj blizini kompleksa Sportsko-turističkog centra. Njegova atraktivnost ogleda se u jedinstvu velikog izložbenog prostora i zabavnog dino-parka na otvorenom.

45

3

Posetite njihov sajt www.prirodnjackicentar.rs

Prethodni tekstČUKA DOBILA JAGODINU
Sledeći tekstZAKON O PLATAMA: NIKO NE SME DA IMA ISPOD 22.000 I PREKO 155.000 DINARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime