Naslovna Društvo Policija pojačava nadzor u turističkom kompleksu u Jagodini

Policija pojačava nadzor u turističkom kompleksu u Jagodini

0

Oficir Policijske uprave (PU) u Jagodini Dejan Jovanović izjavio je da će policija pojačati obilaske turističkog kompleksa „Đurđevo brdo“, kao i kontrolu saobraćaja u njegovoj blizini i preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti, kako bi svi oni koji leto provode u ovom gradi bili bezbedniji.

Našim pojačanim prisustvom u turističkom kompleksu, edukativnom predstavom, sastancima s predstavnicima kućnih saveta, želimo da pokažemo našim sugrađanima ali i brojnim posetiocima i turistima, da smo uvek tu za njih i da brinemo za njihovu bezbednost“, rekao je Jovanović.

On je dodao da će biti podeljeni flajeri koji su svojevrsni podsetnik na najznačajnije poruke o tome kako zaštititi lične stvari i imovinu.

Jovanović je to rekao posle sastanka održanog u PU, s prestavnicima Grdske uprave, „Akvaparka“, Centra za kulturu, Crvenog krsta, Turističke organizacije, Gradskog pozorišta i Plesne škole „Laluna“.

Tema sastanka je bila bezbednost posetilaca Turističkog kompleksa „Đurđevo brdo“ i građana Jagodine tokom letnjih meseci, pod nazivom „Bezbedno i sigurno leto 2019“.

Cilj ovog zajedničkog sastanka je „podizanje stepena bezbednosti posetilaca turističkog kompleksa “Đurđevo brdo“, kao i svih građana Jagodine, u saradnji sa partnerima“, objasnio je Jovanović.

Jagodinu dnevno poseti dve do tri hiljade turista a vikendom, zbog bazena „Akva parka“, i tri puta više.

Tanjug

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime