POLICAJCI KOJI SU HAPSILI PRODAVCE NARKOTIKA, POVREĐENI

0

Dva policajca povređena prilikom hapšenja šest osoba u Jagodini. U stanovima osumnjičenih pronađeni su droga i vatreno oružje.

Šest osoba je uhapšeno, među njima i dva maloletnika, zbog sumnje da su se bavili prodajom opojnih droga, saopštila je policija, prenosi Tanjug.

U saopštenju se navodi da je u pretresu stanova i drugih prostorija kod osumnjičenih pronađeno vatreno oružje, heroin razmeren i spremljen za prodaju i marihuana u zasadima i u sušenom obliku.

Policija navodi da su osumnjičeni se terete i za krivična dela protivpravnog lišenja slobode, nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Dvojica osumnjičenih su prilikom hapšenja pružali otpor i tom prilikom su dva policajaca povređena, ističe u saopštenju.

Dodaje se da će maloletni osumnjičeni u toku dana biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, a ostalim osumnjičenima je uz odobrenje Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, određena mera zadržavanja do 48 sati.

Kako se navodi u saopštenju, još protiv osam osoba je podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivična dela u vezi sa drogom.

RTS

Prethodni tekstFEJSBUK UVODI „DISLAJK“ DUGME
Sledeći tekstODUZET PAS KOJI JE SEDAM GODINA DRŽAN NA LANCU U KONČAREVU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime