Početak Superlige

0

Fudbaleri Jagodine u prvom kolu igraće pred domaćim navijačima sa novajlijama u Jelen Super Ligi Srbije. Protivnik je Mladost iz Lučana a šef stručnog štaba Mladen Dodić ističe da će njegov tim u novu sezonu ući maksimalno spremno i uigrano.

-Novo prvenstvo a stare ambicije a to podrazumeva činjenicu da je Jagodina poslednjih osam godina svake godine, iz godine u godinu nekoliko stepenika podizala svoje kriterijume i svoje ciljeve, tako da je i ove godine cilj da za razliku od prethodnih bar za jedan stepenik podignemo svoje kriterijume i ostvarimo bolje rezultate. Da bi se to desilo moramo u svaku utakmicu da ulazimo sa ciljem da pobedimo tako da je i za ovu prvu utakmicu za otvaranje novog prvenstva cilj isti. Neprijatno iskustvo od prošle godine pokazuje da su nateže te prve utakmice, nadam se da će nam to iskustvo puno značiti i da ćemo uspeti da sa tri boda uđemo u novo prvenstvo sa jednom novom energijom. Kad kažem novom energijom tu mislim na dosta novih igrača koji su došli u klub, bilo bi povoljnije da su oni došli na samom početku priprema jer je sigurno da i njima nedostaju te pripreme koje smo odradili u Sloveniji i sigurno je da su u maloj prednosti igrači koji su bili na pripremama.

Što se tiče kadrovske situacije povoljna je okolnost da je u međuvremenu stigao sertifikat za Jovančića tako da će on biti u konkurenciji za razliku od Aleksića koji je poslednji pristigao u Klub i ta papirologija nije mogla u dva dana da se završi. Svi ostali osim lakše povređenog Savkovića i Šimca koji su pod znakom pitanja za subotu, su u konkurenciji. Tako da sa „kosturom“ od prošle godine, sa novom energijom igrača koji su pristigli u klub očekujem da to bude dobitna kombinacija i da protiv izuzetno disciplinovanih čvrstih u defanzivi i pre svega kvalitetnih lučanaca pokažemo i strpljenje ali i efikasnost.- izjavio je šef stručnog štaba Mladen Dodić.

– Veoma sam uzbuđen zbog početka prvenstva. Ne znam puno o ekipi protiv koje igramo ali znam da je ekipa Jagodine u odličnoj formi i zaista se nadam pobedi.- rekao je prvotimac Jagodine Fredi Adu.

Utakmica prvog kola Jelen Super Lige Srbije, Jagodina-Mladost iz Lučana igra se u subotu na Gradskom stadionu. Početak je u 20.00h.

Prethodni tekstŠIMAC NAJJAČI ŠUTER, BRZINA LOPTE 120 KM PO ČASU
Sledeći tekstDRŽAVA PODSTIČE RAZVOJ SEOSKOG TURIZMA I OBNOVU STARIH ZANATA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime