Planirate da se oprobate u ugostiteljstvu – smernice za opremanje restorana

0

Da li je i vaš san da se oprobate u ugostiteljstvu i posedujete sopstveni restoran ili kafić? To je svakako zanimljiv, ali i dosta težak korak za svakoga. Težak je naročito ako nemate iskustva u toj oblasti, ali ništa nije moguće, sledite svoje snove i uz nekoliko napornih koraka doći ćete do svog cilja. Samo opremanje ugostiteljskog objekta može biti veoma zanimljiva aktivnost, ali pri svakom koraku opremanja budite sigurni da za svoj objekat kupujete samo najkvalitetnije komade nameštaja i bele tehnike. Kao što znate nezaobilazna stavka svakog ugostiteljskog objekta, bilo da je u pitanju restoran, kafić ili diskoteka jesu rashladne vitrine koji će održavati svežinu vaših namernica i idealnu temperaturu vaših pića. Budući da su one obavezne za sve ugostiteljske lokale, trudite se da uložite svoj početni kapital u one koje su najkvalitetnije na tržištu, koje će vam godinama služiti i zbog kojih će se vaši gosti uvek vraćati.

Mesto gde se prodaju najbolje rashladne vitrine 

Ukoliko ste na samom početku i tek se spremate za opremanje svog ugostiteljskog lokala ili ukoliko imate konstantan problem sa dotrajalim rashladnim vitrinama u svom lokalu obratite se najboljem uvozniku i distributeru rashladnih vitrina proizvedenih u Evropi. ColdHillShop trenutno ima bazu od više od 500 zadovoljnih klijenata koji koriste njihove rashladne vitrine. Sve rashladne vitrine u njihovoj ponudi koriste R290, odnosno najnoviji ekološki freon u industriji koji je nenadmašiv u smanjenoj potrošnji energije, ima veću efikasnost rashladnog kruga, smanjen zvuk uređaja i višu energetsku klasu. Uređaji koji se nalaze u njihovoj ponudi imaju zavidnu izolaciju za bolju efikasnost, povećana debljina izolacije za frižidere i zamrzivače daje uređaju jaču efikasnost za postizanje i održavanje temperature. Takođe uređaji sadrže vodootpornu ploču IP67, noćnu funkciju za uštedu energije, moderan dizajn, veći digitalni displej i specijalnu pokrivnu ploču za zaštitu od vlage. U sklopu ponude ColdHillShop-a možete pronaći: frižidere, zamrzivače, frižidere za pića, hladne stolove, salatare, hladne vitrine i tople vitrine. Kompletnu ponudu najboljih rashladnih vitrina na tržištu, kao i njihove cene možete pogledati na sajtu ColdHillShop- rashladne vitrine cena. Postoji bezbroj načina za izlaganje proizvoda u rashladnim vitrinama, zbog toga odaberite onu koja će se najbolje uklopiti u vaš objekat i u kojoj će vaši proizvodi biti prezentovani na najbolji način. Od ranih modela odaberite one frižidere i zamrzivače u kojima ćete imati dovoljno mesta za odlaganje vaših proizvoda i u kojima će vaši proizvodi sačuvati svežinu. 

Najbolja investicija i odgovorni saveznici

Pored širokog izbora najboljih rashladnih vitrina na tržištu, ColdHillShop već skoro 40 godina vrši održavanje i servis vitrina i tako predstavlja najboljeg saveznika koga ćete imati uz sebe ukoliko naiđete na neki problem. Opremljeni su i svim rezervnim delovima za rashladne uređaje, poseduju originalne delove rashladnih mašina i raspolažu svom dodatnom opremom poput rešetaka, točkića, nogara i sličnog. Pored proizvoda koje prodaju, poseduju i delove za servis svih drugih rashladnih oprema. Vrše dostavu i montažu rashladnih vitrina, pomoći će vam da ih postavite na željeno mesto i pružiće vam kompletnu obuku za korišćenje kako ne bi došlo do kvarova uzrokovanih nepravilnim postupanjem. Oprema za ugostiteljstvo oduvek je predstavljala najvažniji i najznačajniji deo pripreme lokala, zbog toga odaberite onu opremu čiju sigurnost i kvalitet vam mogu potvrditi bezbroj drugih ugostiteljskih objekata u Beogradu, ali i širom Srbije. Rashlade vitrine za ugostiteljske objekte koje možete pronaći u ponudi su zbog svog kvaliteta i izdržljivosti u radu i elegantnog i prelepog dizajna omiljene među njihovim brojnim klijentima. Za svaki kupljeni proizvod imaćete garanciju, mogućnost popravke i zamene svih delova i to u veoma brzom vremenskom roku. Birajte mudro svoje saveznike koji će vam pored ponude najkvalitetnijih proizvoda na tržištu biti na raspolaganju za sve probleme koji vas mogu zadesiti u vašem poslu. Uz ovakvu pomoć bez brige ćete moći da uđete u posao ugostiteljstva, zbog toga što ćete znati da imate odgovorne saveznike na koje ćete moći da se oslonite u svakom trenutku.

Neka vaše namirnice budu na sigurnom i hladnom mestu koje će im očuvati ukus i svežinu. Vaši gosti uživaće u proizvodima vašeg ugostiteljskog objekta i konstantno će se vraćati vašim perfektnoj ponudi. Ne oklevajte i već danas odaberite jednu od najboljih rashladnih vitrina koja se nalazi uokviru ponude ColdHillShopa i obezbedite svom ugostiteljskom objektu najbolje frižidere, zamrzivače, hladne vitrine i ostalo.
Prethodni tekstMUP izdao hitno upozorenje za Srbiju: Najviši, crveni stepen zbog jakog nevremena
Sledeći tekstDruštvo za kulturu „Kablovi“ otvara 27. sezonu letnje scene

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime