PIJAN RENOOM 5 UDARIO U POLICIJU

0

Na putu Jagodina – Kragujevac, u selu Ratković, vozač pod dejstvom alkohola je vozilom „reno 5“ udario u patrolno vozilo policije i zadobio lakše povrede.

„Nezgoda u kojoj je oštećeno patrolno vozilo dogodila se tokom saobraćajne kontrole, kada se vozač ‘renoa 5’ oglušio o signalizaciju pripadnik MUP da stane“, rekla je Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.

Vozilo policije ga je pratilo sa uključenom zvučnom i svetlosnom signalizacijom, sve dok vozač nije naglo zaustavio vozilo, koje je skrenulo u suprotnu traku, udarilo patrolno vozilo i sletelo sa puta.

Vozač „renoa“ je lakše povređen, a dva putnika koji su bili sa njim u vozilu, nisu povređena.

Nezgoda se dogodila 3.oktobra oko 03.30 sati.

„Tokom uviđaja, utvrđeno je da registarska oznaka na ‘renou’ pripada drugom vozilu, a da je važnost istekla u aprilu“, rekla je Cvetić.

Protiv vozača „renoa“ podneta je krivična prijava „zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanja ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira, posebni slučajevi falsifikovanja isprava, kao i prekršajne prijave zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, upravljanje neregistrovanim vozilom i nepropisne brzine kretanja“.

Prethodni tekstDARKO MILETIĆ: ALARMANTNO POVEĆAN BROJ KARCINOMA U JAGODINI I POMORAVLJU, NI MOJA ŽENA NE IDE NA PREGLED
Sledeći tekstMENJAČNICE PONOVO NA METI, SADA PLJAČKA U VIVO ŠOPING CENTRU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime