MENJAČNICE PONOVO NA METI, SADA PLJAČKA U VIVO ŠOPING CENTRU

0

Nepoznati počinilac je u ponedeljak oko 21.15 sati uz pretnju pištoljem od radnika menjačnice u Vivo šoping centru u Jagodini uzeo oko 240.000 dinara, saopštila je danas policija. Prilikom pljačke niko nije povređen.

Radnica se pripremala da zatvori menjačnicu, kada je na vrata ušao muškarac stariji od 50 godina sede kose sa naočarima na glavi i pištoljem u ruci. Preko šaltera je zarpetio i zatražio je od radnice da mu preda sav novac. Ona je to i uradila i uključila pank taster, koji obaveštavas policiju o pljački. Međutim, razbojnik je pokupio novac u kesu, hitro izašao i izgubio se u nepozantom pravcu.

Policija je stigla posle nekoliko minuta i odmah počela potragu, ali za sada bez uspeha, kažu jagodinski menjači i dodaju da je ovo drugo razbojništvo u kratkom periodu u ovdašnjim menjačnicama.

Drskog razbojnika su snimile kamere u manjačnici i u okviru tržnog centra.

Polciija navodi u saopštenju da preduzima sve mere i radnje na identifikaciji i pronalaženju osumnjičenog za pljačku menjačnice u Jagodini.

Blic

Pre dve nedelje oplačkanaja menjačnica u centgru grada za vreme fudbalske utakmice Jagodina-Crvena zvezda. Tada je razbojnik oteo 1.500 evra. Policija traga za njim.

milenko-savic-ubistvo-jagodina-menjacnice-1357438629-249465UBICA MILENKA SAVIĆA JOŠ NIJE PRONAĐEN

Pre dve godine, naime 4.januara 2013. nepoznati ubica usmrtio je Milenka Savića (45), vlasnika dve menjačnice u centru Jagodine. On je ubijen pošto je zatvorio menjačnicu i pošao kući, u ulici Kapetana Koče. Torbica sa novcem nije pronađena. Ubica je 4. januara u 21 sat Saviću hladnokrvno ispalio metak u čelo, da bi potom s beživotnog tela skinuo torbicu u kojoj je bio dnevni pazar iz menjačnica. Svedoka nema.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime