Pevač grupe „Legende“ karijeru nastavlja sam – Jagodincima poručio da se raduje nastupu u gradu

0
ENTERTAINEMENT, Grand snimanje, Ivan Milinkovic Legende

Vanserijski talenat, specifična boja glasa, emocija koju donosi, svrstale su Ivana Milinkovića među najkvalitetnije muške vokale na našoj estradnoj sceni.  Pevač grupe Legende odlučio je da karijeru nastavi kao solista.

Ljubitelji Ivanovog glasa i interpretacije  ovih dana u prilici su da poslušaju dve nove numere. Prvi samostalni singl  je pesma ,,Ibar ust’o protiv brega“, koja uz autentičnu ekranizaciju, Ivanov vokal i trubače Dejana Petrovića budi posebnu emociju.

Dragi ljudi u Jagodini, stari smo znanci! Sjajna ste publika, osluškujem reakcije na nove pesme i radujem se susretu sa Vama. Spremite se da zajedno stvaramo uspomene. Nestrpljiv sam da se uskoro vidimo, dodao je Milinković za portal www.infocentrala.rs.

Druga numera koja je predstavljena publici nosi naziv ,, Svenuće dunje“ i delo je autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević. U pitanju je pop numera, rađena kao moderna verzije sevdalinke, uz zvuke harmonike.

Od septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom, prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića i mnogih drugih! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”. Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u zvaničnom saopštenju.

Do tada svi oni koji vole Ivanov rad, mogu pratiti aktuelnosti na društvenim mrežama i zvaničnim officialnim stranicama: Ivan Milinkovic official.

Prethodni tekstPALMA: ISHOD U SLUČAJU „HARADINAJ“ SE UNAPRED ZNA – NEĆE BITI NI OPTUŽNICE
Sledeći tekst„LEXINGTON BAND“ u Svilajncu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime