PAUNOVIĆ: SVI RADNICI IZLOŽENI U BORBI PROTIV COVIDA, TREBA DA DOBIJU REŠENJA ZA STALNO

0

„Postoji jedna mera koju bih sutra ujutro kad dođem na posao sproveo, da sam ministar zdravlja ili predsednik vlade. Svi lekari, medicinske sestre i tehničari, vozači hitne pomoći i drugih vozila za prevoz pacijenata koji su pozitivni na korona virus, sve spremačice, svi drugi izloženi radnici u zdravstvu koji kroz ovu situaciju prolaze sa ugovorima o radu na određeno vreme dobili bi rešenje „za stalno“. Video sam da je to najavljeno u nekim medijima, ali bar ovde u Paraćinu nisam video i da je stvarno sprovedeno“ rekao je predsednik Opštine Paraćin, Saša Paunovic za Danas.

Na pitanje kada očekuje nastavak kampanje, Paunović je rekao:

„Prema onom što se može zaključiti iz izjava u medijima, kampanja će biti nastavljena negde oko 10. maja, moguće 11. maja, kad je najavljeno da na račune građana stiže po 100 evra“.

„Ono što će biti posebno osetljivo jeste vođenje onog dela kampanje koji zahteva direktan kontakt sa građanima. U svetu pre korone mi koji nemamo na raspolaganju sve državne televizije za celodnevni program mogli smo da se uspešno nosimo sa političkim protivnicima kroz veliki, veliki rad na terenu, kroz živi razgovor sa građanima u svakom delu opštine. Sada će biti potrebno da se sprovede to isto ali uz nove mere „socijalnog distanciranja“. Na lokalu će to još i biti izvodljivo uz mnogo pažnje i odgovornosti, ne vidim tu mogućnost za bilo koju organizaciju koja će učestvovati na državnim izborima“.

Prethodni tekstLUKIĆ: GERONTOLOŠKI UČINIO OZBILJAN ISKORAK, RADNICI PO 14 DANA BILI U CENTRU, SVI SU NEGATIVNI
Sledeći tekst„LIDL“ NEĆE RADITI OD 1 – 3. MAJA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime