Paraćin očekuje odgovor unutrašnje kontrole povodom pitanja o zloupotrebi policije

1

Na današnjoj 70. sednici SO Paraćin predsednik Dragan Mitić odbornicima je rekao da je odborničko pitanje Tatjane Cincović (sa prošle sednice) dostavljeno unutrašnjoj kontroli policije, ali da još uvek nema odgovora.

„Moje pitanje za UNUTRAŠNJU KONTROLU POLICIJE – da li je tačno da načelnik Policijske stanice u Paraćinu, Dragan Stojinović, zatim, poverenik Srpske napredne stranke u Paraćinu, Zdravko Mihić i nepoznato lice koje se predstavlja kao «kolega iz Niša», pozivaju na sastanak na lokacijama zaklonjenim od javnosti, paraćinske privrednike koji sarađuju sa javnim preduzećima i ustanovama, prete im uništavanjem poslovanja ukoliko ne daju lažno priznanje da su davali mito rukovodiocima tih javnih preduzeća i ustanova i ne pristanu da odnesu lažni mito rukovodiocima tih javnih preduzeća i ustanova na način da im se daju lažne, obeležene novčanice. Kome danas možemo više da verujemo ako ne policiji?“ postavila je pitanje Tatjana Cincović na prošloj sednici.

Mitić je takođe rekao da će urgirati da se odgovor na pitanje dobije što pre.

„Posle odborničkog pitanja o zloupotrebi policije, a što su preneli mediji, imamo situaciju da se ceo državni aparat ustremio na grupu „Svi za Paraćin“. Imamo policijske kontrole u privatnim preduzećima i javnim ustanovama, inspekcije razne. Na portalima više stotina botova SNS negativno komentarišu i jasno je sve. Očekujemo da Vulin dođe u onim čizmama i izvrši prepad i napad. Na lažnim SNS portalima šire se lažne vesti ali sve to nas ne pogađa“ rekao je Mitić.

Posle 69. sednice i pitanja Tatjane Cincović na fejsbuku se pojavila pretnja smrću predsedniku opštine Saši Paunoviću a koju je napisala supruga prozvanog načelnika policije. Infocentrala je kontaktirala Nadu Stojinović sa pitanjem da li je ona zaista napisala „Smrt fašizmu i fašisti Saši Paunoviću“ što je ona potvrdila i istakla:

„„Na čelu fašizma stoji Paunović, najveći fašista koga sam ja ikad upoznala. Inače, Paunovića ne poznajem lično niti me interesuje. Ne želim da čujem lošu stvar o mom suprugu Draganu Stojinoviću, to je moj muž sa kojim živim 22 godine koji nema ni mrljicu. Itekako smatram primirenim da javno na društvenim mrežama pišem ovakve stvari. Ja imam pravo da kažem šta god hoću. Imam pravo koju ću stranu da podržim“ rekla je Nada Stojinović. O pretnji smrću možete pročitati OVDE.

 

(Medijski sadržaj je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

Prethodni tekstTO organizacija Paraćin dobila nove prostorije
Sledeći tekstNESTALA VODA NA SARINOJ MEĐI

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime