PALMINA FOTELJA PRODATA ZA 2.500 EVRA, UKUPNO 9850 EVRA U HUMANITARNE SVRHE

1

Na javnoj prodaji u Skupštini grada Jagodine prodato osam fotelja funkcionera grada Jagodine za ukupno 9850 evra. Najskuplje prodata fotelja Dragana Markovića Palme za 2500 evra. Novac ide u humantirane svrhe.

hoklica

„Na današnjoj licitaciji osam fotelja funkcionera Skupštine grada Jagodine prodato je za 9850 evra. Fotelje su kupili privrednici, vlasnici preduzeća iz Jagodine. Te pare idu u humanitarne svrhe za podorice sa troje i više dece sa teritorije grada Jagodine. Naš Centar za socijalni rad će nam do ponedeljka dostaviti podatke koje su to porodice i planirali smo da 60 – ak porodica dobiju po 150 i nešto evra“ , izjavio je, nakon današnje licitacije, predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.
„Smatram da gradonačelnici i predsednici opština ne treba da sede u foteljama već na hoklici stolici, jer narod ne glasa političare da bi seli u fotelje i nije fotelja njihova dedovina i ja bi lično voleo da naš primer slede i ostali gradovi i opštine u Srbiji. Da prodaju svoje fotelje i kupe hoklice stolice. Sav luksuz u Skupštinama gradova i opština treba da se proda i da se pomogne onima kojima je potrebna pomoć. Ovaj grad nikada ništa nije kupio što je luksuz. Od 2004. godine, kada smo preuzeli vlast u Jagodini nijedan automobil nismo kupili. Takođe političke plate ne smeju da postoje u Srbiji“ poručio je Marković, govoreći o platama članova gradskih veća, nadzornih odbora i odbornika.
„Zbog političkih plata su gradovi i opštine propali. Kod nas članovi Gradskog veća ne primaju platu, a u komšiluku to iznosi 100 000 dinara neto po jednom članu mesečno, odnosno ukupno 2 i po do 3 miliona dinara mesečno“ rekao je Marković i naglasio da mu je udobnija drvena stolica od fotelje jer, kako je rekao, ispunjen je cilj, a to je da će veliki broj porodica imati koristi od toga.
Na današnjoj javnoj prodaji u Skupštini grada Jagodine, sedam fotelja funkcionera i to gradonačelnika Jagodine, njegovog zamenika, zamenika predsednika Skupštine grada i četiri fotelje skupštinskog rukovodstva prodate su za po 1050 evra i fotelja predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme za 2500 evra, ukupno 9850 evra.

Prethodni tekstPALMA POZVAO VLASNIKE KOMPANIJE „PORR“ DA RADNICIMA U SRBIJI POVEĆAJU PLATE ZA 10 POSTO ŠTO JE PRIHVAĆENO
Sledeći tekstUHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO

1 KOMENTAR

  1. Xaxa,njegova fotelja je prodata njegovom prijatelju…trebalo bi svratiti do Palmine kancelarije sad i pogledati na cemu sedi,tragikomedija…a gde ce pare otici to je vec diskutabilna tema…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime