PALMA: VUČIĆ POBEĐUJE U PRVOM KRUGU

0

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da on neće biti samo kandidat SNS.

„Ukoliko Glavni odbor SNS u petak donese odluku o mojoj kandidaturi na predsedničkim izborima, ja neću biti kandidat SNS, već svih vas i moj posao je da jednako brinem o svakom članu Jedinstvene Srbije, SPS, Pokreta snaga Srbije i svih onih koji tu kandidaturu budu podržali“, rekao je Vučić, obraćajući se prisutnima u Batočini, na proslavi krsne slave Jedinstvene Srbije, kojoj je prisustvovalo oko 750 funkcionera i članova stranke iz cele Srbije.

Vučić je rekao da je zahvalan i Ivici Dačiću i svima iz Jedinstvene Srbije, jer im je, kako je rekao, Srbija važnija od njihovih stranaka, prenela je televizija Palma plus.

Obeležavanju slave JS u Batočini, pored rukovodstva Jedinstvene Srbije na čelu s Draganom Markovićem Palmom, kao i članova stranke, prisustvovali su premijer Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić, šef diplomatije i predsednik SPS-a Ivica Dačić, predsednik Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić, ministri i narodni poslanici.

Dačić je kazao da Vučića podržava zbog Srbije.

„Vratili smo veru ljudima da Srbija može da igra jednu ranopravnu i značajnu ulogu na političkoj sceni. Srbija je decenijama unazad bila ponižavana, uništavana i pljačkana. Narod Srbije je zaslužio ima vlast i predsednika Republike koji dobro zna da u narednih 10 ili 20 godina Srbija treba da se nađe tamo gde joj je mesto. Ne samo kao članica Evropske unije, nego kao zemlja koja će nadoknaditi zaostatak koji smo imali u poslednjih nekoliko decenija“, rekao je Dačić.

On je rekao da SPS ne podržava „Vučića zbog Vučića, nego zbog Srbije, zbog budućnosti Srbije i zato što je to najbolje za Srbiju“.

Palma: Vučić nije običan, čuva gol i daje golove

Dragan Marković Palma je rekao da će Vučić pobediti u prvom krugu. On je kazao da je 13 godina prošlo do kako je nastala Jedinstvena Srbija, koja je parlamentarna i državotvorna stranka i koja donosi državotvorne odluke.

„Jedna od njih je i da naš kandidat na predsedničkim izborima bude Aleksandar Vučić. Zašto? Zato što niko nema pravo da zaustavi kontinuitet Srbiji. Zato što Vučić, fudbalskim rečnikom rečeno, nije običan igrač. On igra i napred i pozadi. U odbrani čuva svoj gol, a napred daje golove. Oni drugi koji se kandiduju u odbrani daju autogolove, a u napadu ne mogu da daju gol. Nama treba čovek koji zna šta treba građanima Srbije i siguran sam da pobeđujemo u prvom krugu. Aleksandar Vučić je kandidat Jedinstvene Srbije“, kazao je Marković.

On je dodao se nekada uoči izbora govorilo da će Srbija izgubiti dva meseca, jer su izbori bili neizvesni.

„Sada nećemo izgubiti ni jedan dan jer se pobednik unapred zna“, rekao je Marković.

N1

Foto Draško Miljković

Prethodni tekstPOMOZIMO MALOM DUŠANU OBOLELOM OD NAJTEŽEG OBLIKA MALIGNOG TUMORA
Sledeći tekstI NIKOLIĆ ODLUČIO DA SE KANDIDUJE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime