PALMA VODI 350 JAGODINACA U PARALIJU, PRVI PUT IDU I SVEŠTENICI

0

Od 7 – 11. juna u Paraliji u Grčkoj boraviće 350 članova delegacije grada Jagodina. Prvi put u delegaciji i sveštenici Srpske pravoslavne crkve

„Od 7. do 11. juna u Paraliji u Grčkoj boraviće 350 članova delegacija grada Jagodine u kojoj će biti privrednici, zdravstveni radnici, zaposleni u vrtiću, rukometašice Jagodine koje su prvi put u istoriji osvojile titulu prvaka Srbije, članovi Kulturno umetničkih društava iz sela Glogovca, Miloševa i Duboke, koji su osvojili prva tri mesta na manifestaciji „Susreti sela“ na teritoriji grada Jagodine, studenti, penzioneri, golubari, odbornici i po prvi put u delegaciji će biti i sveštenici Spske pravoslavne crkve koji će obići nekoliko manastira Grčke pravoslavne crkve u tom delu Grčke“ , izjavio je danas predsednik Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma, na sednici jagodinskog parlamenta. Marković je rekao da trošak ovog putovanja plaćaju donatori i da nijedan dinar u ove svrhe nije otišao iz budžeta grada Jagodine.

„Privredno – politički deo delegacije imaće više sastanaka sa grčkim zvaničnicima u Solunu, između ostalog i sa Guvernerom Centralne Makedonije. Nezavisno od tog dela, u Paraliji će četvrtu godinu za redom biti otvorena kancelarija Jedinstvene Srbije koja se ne bavi politikom, već ima zadatak da pomaže našim građanima koji se nađu na letovanju u Olimpijskom delu Grčke, ukoliko naiđu na neki problem“ rekao je Marković.

Dragan Marković Palma je inače i počasni građanin grčkog grada Katerini kome pripada letovalište Paralija i uskoro će biti promovisan u počasnog konzula Grčke u Srbiji.

Prethodni tekstVMŠSS ĆUPRIJA NA PRVOM MEĐUNARODNOM KONGRESU „ZDRAVSTVENI PROFESIONALCI“
Sledeći tekstUHAPŠEN DIREKTOR „SEVERNOG KUČAJA“ IZ DESPOTOVCA?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime