Palma tuži za lažno prijavljivanje i sina lokalne funkcionerke SSP

0

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine danas je tužio i sina Katarine Jokić, predsednice stranke SSP u Jagodini zbog lažnog prijavljivanja.

„Naime dotični je Policijskoj upravi u Jagodini 01.05.2021. godine prijavio obijanje stana. Policija je odmah izašla na lice mesta kako bi utvrdila činjenice i okolnosti. Na licu mesta policija je zatekla zaključana vrata, koja je otključao sin Katarine Jokić koji je obijanje i prijavio. Kriminalističko – tehničkim pregledom vrata nisu uočeni tragovi odbijanja. Sin Katarine Jokić je rekao da je u stanu sve kako je bilo. Drugim rečima nikakvog odbijanja stana nije bilo. 

Međutim Katarina Jokić i Marinika Tepić su odmah na svoje društvene mreže i u medije plasirale vest kako se vrši pritisak na članove Đilasove stranke u Jagodini, kako je odbijen stan Katarine Jokić. Niti je bilo odbijanja stana, niti je stan Katarine Jokić već njene majke.

Po staroj uobičajenoj navici Marinika Tepić u javnost plasira svoje laži. Na taj način je po ko zna koji put pokušala da oblati Dragana Markovića Palmu govoreći kako se eto vrši pritisak na svedoke i zastrašivanje, Ovo je samo još jedna u nizu laži Marinike Tepić i zato je Marković danas pustio krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu za lažno prijavljivanje. Da podsetimo da je Marinika Tepić prvo slagala da je na skandaloznoj konferenciji za štampu koju je organizovala slagala da je njen lažni svedok insajder koji je radio za Markovića u njegovom hotelu.

Prethodni tekstStanovnici naselja Sveta Petka apeluju da se i njihov most sredi
Sledeći tekstU školi insistirali da dete sa Daunovim sindromom polaže prijemni kao i druga deca

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime