Palma: Sada je svima jasno ko laže

1

“Pre neki dan sam rekao da, kao što postoje kleptomani kao patološki kradljivci, tako postoje i patološki lažovi. Sada je svima jasno u ovoj državi ko laže. Ako neko ode da da iskaz u Tužilaštvo i onda stane ispred tog istog tužilaštva i drsko i najprizemnije slaže i to samo Tužilaštvo, iz kojeg je izašla par minuta pre te izgovorene laži, onda je svima sve jasno. Ne valja ti policija, ne valja ti Tužilaštvo, ne valjaju ti žene, ne valjaju ti građani Srbije, samo ti valja siledžija Dragan Đilas i predsednica vaše stranke u Jagodini, koja nastavlja u skladu sa svojim šefovima Draganom Đilasom i Marinikom Tepić da laže, kao što je slagala da joj je stan obijen. Vi ste Marinika Tepić svetski šampion laganja”, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma povodom demantija koje je uputilo Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

Više javno tužilaštvo u Kraljevu demantovalo je navode potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da su joj u tom tužilaštvu data, kako je rekla, maksimalna obećanja da će predmet u vezi sa predsednikom skupštine grada Jagodina Dragana Markovića Palme preuzeti Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu. U saopštenju koje je dostavljeno Tanjugu, kraljevačko tužilaštvo je ukazalo da je danas obavljen razgovor sa Marinikom Tepić radi davanja bližih obaveštenja u odnosu na izjavu koju je dala u Policijskoj upravi u Jagodini.

„Tom prilikom, a tokom obavljanja razgovora, nije bilo razgovora na temu prebacivanja nadležnosti na drugo javno tužilaštvo, pa samim tim ni na Tužilaštvo za organizovani kriminal. Postupajući zamenik javnog tužioca je sačinio službenu belešku o razgovoru obavljenom sa Marinikom Tepić i ni u jednom trenutku tokom razgovora nije davao izjave vezane za promenu nadležnosti ovog tužilaštva“, navodi se u saopštenju. 

„Mogu da kažem ne da imam garancije, već da imam maksimalno obećanje tužiteljke da će učiniti sve da ovaj predmet, koji se nalazi u predistražnom postupku, da ga preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) u Beogradu, rekla je Tepić posle davanja iskaza u Kraljevu.

Prethodni tekstViše javno tužilaštvo demantovalo navode Marinike Tepić
Sledeći tekstZavršena prva faza izgradnje kineske fabrike za proizvodnju plastičnih granula u Jagodini

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime