PALMA: PRELEŽAO SAM KORONU

2

„Pa evo ja sad prvi put kažem za vaš medij – ja sam preležao koronu. Bio sam u izolaciji, niko nije znao“ rekao je predsednik Skupštine grada Jagodina i lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma za N1.

„Šta da me žali Srbija, kako ja ne znam šta mnogo radim, pa to ti je poso, bre, ti si političar da radiš da komuniciraš sa građanima. Čak je i moja supruga imala koronu i moj stariji sin, evo prvi put to kažem, nikad nisam rekao ni za jedan medij“, kazao je Dragan Marković u prilogu N1 u kome je bilo reči o upravo održanom jagodinskom vašaru. 

„Ima nešto što se zove život, ekonomija, mi ne možemo da stanemo sada i da svi budemo u kući sve vreme, a računi stižu za struju, deca treba da pođu u školu, ide zimnica i tako dalje. Ma neću ništa da zabranjujem. tamo gde se ja pitam. Ja sam predsednik Skupštine, ali ništa neću da zabranjujem, zato što ovo traje osam meseci. Osam meseci traje, dokle treba da neko nekom zabranjuje nešto. Sopstvena odgovornost“, kaže Marković.

N1

Prethodni tekstPALMA POZIVA AMERIČKE SRBE DA SE UKLJUČE U KAMPANJU “SRBI ZA TRAMPA”
Sledeći tekstMALI DJACI U ŠKOLE, STARIJI KOMBINOVANO

2 KOMENTARA

  1. Vi ste značajno i doprineli širenju iste, zbog političkih skupova. A epilog vašara od prekjuče, će tek da vidimo. Al već znamo da Vi niste krivi. Vi ste poznat kao poštenjačina i da ste narodu rekli da ne ide, a on se spontano okupio. Neposlušan neki narod, al i to nije važno dok ćuti dok mu strižete vunu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime