PALMA : OTVORITE EVZONI DA RADI NON STOP 

0
„Molim grčke vlasti da donesu odluku da granični prelaz Evzoni izmedju Severne Makedonije i Grčke otvore za rad od 0 do 24, a ne kao sada do 22 i od 7 sati, kako se ne bi stvarale i gužve koje su poslednjih dana dovele do velikih čekanja na granici“ rekao je Marković , koji je i počasni konzul Grčke u Srbiji. Marković je svog domaćina upoznao sa 600 – članom delegacijom iz Srbije, koja ovih dana boravi u Paraliji. „Lekari i svi naši zdravstveni radnici su naši heroji i po meni oni treba da dobiju status kao oni ratnici koji su oslobadjali Srbiju u 1. i 2. svetskom ratu“ kazao je Marković i preneo svojim grčkim domaćinima pozdrave predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića .“ Srbija danas ima medjunarodnu popularnost, ekonomsku stabilnost i zdravstvenu sigurnost“, poručio je Marković i pozvao na jačanje ekonomskih odnosa izmedju dve zemlje.
„Saradnja mora biti dvosmerna. Srpski turisti su izgradili jedno 10 Paralija i Grčka treba da da prioritet srpskim proizvodima prilikom uvoza“ rekao je Marković. Gradonačelnik Katerinija je rekao da je dolazak Dragana Markovića Palme u Katerini uvek radostan dan za taj grad jer, kako je rekao, Marković ne samo da je počasni gradjanin Katerinija, vec i počasni konzul Grčke u Srbiiji i veliki prijatelj Grčke .
Gradonačelnik Kukidimos poklonio je predsedniku Markoviću repliku ikone Majke Božije Dostojno Jeste. 
U srpskoj delegaciji u zvaničnoj poseti gradonačelniku Katerinija, bili su u narodni poslanici Jedinstvene Srbije Života Starčević i Djordje Kosaniću , načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević , kao  i 15 lekara, koliko je bilo dozvoljeno u skladu sa epidemiološkim merama.
Prethodni tekstPALMA: VERUJEMO DA KANCELARIJA KOSOVA U ATINI NEĆE PRERASTI U AMBASADU KUKIDIMOS: NE POSTOJI NIKAKVA ŠANSA DA PRIZNAMO NEZAVISNOST KOSOVA 
Sledeći tekstEGŠ „Nikola Tesla“ sarađuje sa IT kompanijom GEMINI SOFTWARE DOO JAGODINA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime