PALMA OTVORIO TRKU I NAJAVIO MARATON U GRČKOJ

0

Maraton u Grčkoj održaće se 7. i 8. jula i svi maratonci mogu i dalje da se prijave

U Jagodini se danas održava „Drugi ulični maraton“, na kome učestvuje oko 1.500 trkača iz 8 evropskih zemalja i iz 100 gradova Srbije.

– Želim da pozovem sve maratonce da istaknu svoju kandidaturu za maraton koji će se u organizaciji Skupštine grada Jagodine i grada Katerini u Grčkoj održati u Paraliji, koja je deo grada Katerini, 7. i 8. juna ove godine – rekao je predsednik Marković otvarajući maraton.

palma-maraton

– Maratonci se bave tim sportom iz ljubavi i to je jedini sport gde ne mogu da se zarade pare, a treba mnogo odricanja da bi se postigao rezultat. Jagodina je sportski centar i nijedan grad u Evropi ne može da se uporedi sa Jagodinom, kada govorimo o finansiranju sporta iz budžeta – kaže predsednik Skupštine grada Jagodine i dodaje:

– Svako selo na teritoriji grada Jagodine ima dva terena, jedan za male sportove sa rasvetom i jedan za velike sportove. Svako selo ima i Dom kulture koji đaci koriste u zimskom periodu za fizičko vaspitanje. Skupština grada Jagodine finansira sve sportove na svojoj teritoriji i nagrađuje one koji postižu rezultat.

Prethodni tekstNOVI KVIZOVI O EU U BIBLIOTECI
Sledeći tekstPOBEDNICI MARATONA KRISTIJAN STOŠIĆ I NORA TRKLJA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime