PALMA OSUDIO INCIDENT SA NOVINARKAMA TV PINK

0

„Jedinstvena Srbija osuđuje napad na novinare Televizije Pink i na ugrožavanje privatnog poseda“ poručio je lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma.

„Televizija Pink je privatna televizija i ako se nekome ne sviđa neka je ne gleda. Napadi na medije i novinare, bilo državnih, bilo privatnih medijskih kuća su nedopustivi i današnji događaj pokazuje kakvu Srbiju nam nude partije koje su organizovale ovaj događaj, ali Srbija je demokratska zemlja čiji građani nikada neće dozvoliti da takvi dođu na vlast“ , izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. „Niko nema pravo u Srbiji da pravi nemire i upotrebljava silu. Nedopustivo je ugrožavanje političke stabilnosti Srbije i dovođenje stranih investitora. Jedinstvena Srbija traži od nadležnih organa da podhitno pronađe i adekvatno kazni organizatore i počionice napada na novinare televizije Pink. Na fudbalskim utakmicama i na svim sportskim i drugim priredbama odgovornost ima organizator. Tako da organizator snosi odgovornost za napad na privatan posed“ , poručio je predsednik Jedinstvene Srbije.

Na protestu Dveri i Zdrave Srbije ispred televizije Pink došlo je do incidenta kada je navodno jedna osoba fizički napala dve novinarke te televizije.

Agencija Beta javlja da je napadnuta novinarka Gordana Uzelac, dok Tanjug ističe da je pored nje napadnuta i novinarka Mara Dragović.

Nakon toga je došlo do opšteg komešanja, javlja agencija Beta, ističući da je incident brzo završen.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime