PALMA ORGANIZOVAO PRIJEM ZA RUKOMETAŠICE JAGODINE

0

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas rukometašice i rukovodstvo Rukometnog kluba „Jagodina“, koji je osvojio Kup istočne Srbije i plasirao se u polufinale nacionalnog kupa.

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas rukometašice i rukovodstvo Rukometnog kluba „Jagodina“, koji je osvojio Kup istočne Srbije i plasirao se u polufinale nacionalnog kupa. Ženski rukometni klub „Jagodina“ nalazi se i ove godine pri vrhu tabele Super lige i već 10 godina igra u evropskim takmičenjima i najbolji je kad je reč o ekipnim sportovima na ovim prostorima.

 img_7361

– Iz budžeta finansiramo sve sportove na teritoriji grada Jagodine i tako će biti i u buduće. Važno je da mlade ljude skrenemo sa lošeg puta i zato smo obezbedili uslove u gradu i u selima. Time dolazimo do masovnosti, a iz masovnosti se stvara kvalitet. Ove godine imamo nekoliko važnih sportskih manifestacija u Jagodini. Ženski rukometni klub „Jagodina“ je naš najbolji klub, kada su ekipni sportovi u pitanju i zaslužuje poštovanje i mi ćemo se domaćinski odnositi, kao i do sada, prema svim sportovima – rekao je Dragan Marković.

On je dodao da je prvenstvo Srbije u boksu već održano, a 10. marta u hali sportova biće dva kik boks meča. Za profesionalnu titulu prvaka sveta i Evrope boriće se Aleksandar Konovalov i Nemanja Pantelić. Drugi jagodinski maraton, u kome su učešće potvrdili najbolji naši maratonci, poput Olivere Jevtić i maratonca iz Kenije, biće održan 1. Aprila, a 7. jula u Končarevu biće održan 22. Međunarodni kik boks meč, koji svake godine okupi od 13.000 do 16 000 gledalaca. Do sada su, kaže Marković, gostovale najbolje svetske kik boks reprezenatcije, od Rusije do Sjedinjenih Američkih Država.

Predsednik ŽORK „Jagodina“ Aleksandar Miladinović i trener Dragan Markov izrazili su zahvalnost predsedniku Skupštine grada Jagodine na podršci i istakli da će njihov tim učiniti sve da postigne što bolji rezultat u nacionalnom kupu i Super ligi, kako bi i ove godine obezbedio izlazak na evro scenu kao što je to bilo poslednjih 10 godina.

Novosti.rs

Prethodni tekstFEJSBUK PRIZNAO GREŠKU, UKIDA SE EXPLORE FEED
Sledeći tekstSEDMA ŽRTVA MALIH BOGINJA-LABORANT

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime