PALMA: OPOZICIJA DA POMOGNE A NE DA SAPLIĆE SRBIJU 

0
Pozivamo Evropsku uniju da prekine sve razgovore sa Prištinom kada je u pitanju liberalizacija viza i Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju dok ne ukinu takse na robu iz Srbije i BiH od 100 posto. To bi bio znak da Evropska unija zaista misli kao sto njeni lideri govore. Sa reči predjite na dela.
U trenucima kada je situacija u regionu i u svetu veoma složena, kada se Srbija suočava sa orkestriranim direktnim političkim napadima pojedinih suseda, kada jedan deo međunarodne zajednice mlako osuđuje ili se ne oglašava u vezi uvođenja necivilizacijskih i za 21. vek neprimerenih taksi od strane privremenih kosovskih institucija, kada vođe kosovskih albanaca otvoreno najavljuju formiranje tzv. vojske Kosova i time ruše i onako krhki mir na zapadnom Balkanu, Srbiji je kao nikada do sada potrebno nacionalno i političko jedinstvo kako bi smo sačuvali ono što je Srbiji sada najvažnije mir, političku sigurnost i ekonomsku stabilnost.
Apelujem na opoziciju da sve svoje kapacitete usmeri u pravcu konstruktivnog rešavanja aktuelnih problema, očuvanja sigurnosti i ekonomskog jačanja naše države i našeg naroda.
U trenutku kada kosovski albanci ne poštuju Briselski sporazum, otvoreno i brutalno krše CEFTA sporazum, formiraju tzv. vojsku Kosova i sa albanskim premijerom Edi Ramom otvoreno zagovaraju stvaranje tzv. Velike Albanije, ogoljena borba srpske opozicije za vlast, najava protesta, blaćenje svega što država Srbija radi u cilju očuvanja mira i stabilnosti, jeste vetar u leđa onome što rade privremene kosovske institucije, signal zapadnim kosovskim mentorima da nastave sa politikom dvostrukih standarda. Ako vam je Srbija na prvom mestu prestanite sa saplitanjem Srbije, prestanite da budete saučesnici u podmuklom planu rušenja mira, stabilnosti i ekonomskog napretka Srbije i krenite da radite u korist svoje države i naroda. Svuda u svetu postoji opozicija vlasti a samo u Srbiji postoji opozicija sopstvenoj državi i narodu. Ako je oko ključnih nacionalnih pitanja mogla da se ujedini albanska vlast i opozicija onda možemo i moramo i mi u Srbiji.
A kada izađemo iz ove napete i teške situacije, koju nije izazvala Srbija, i kada bude krenula izborna kampanja besnite, luduje radite šta hoćete.
Opozicija mora da zna da narod gleda i narod sudi, ni po babu ni po stričevima!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime