PALMA: NEKO U EVROPI PODSTIČE NESTABILNOST NA BALKANU

0

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković – Palma, ocenio je danas, da neko u Evropi podstiče nestabilnost na Balkanu.

„Očigledno je da nekome u Evropi ne odgovara mir na Balkanu i zato podstiče nestabilnost u BiH, Hrvatskoj, na Kosovu i Metohiji a Srbija sve vreme ćuti i trpi“ stoji u pisanoj izjavi za medije Markovića, povodom najave bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića o reviziji tužbe BiH protiv Srbije.

„Očigledno je da ova izjava Izetbegovića ima podršku međunarodne zajednice“, ocenio je Marković.

„Izetbegović je pretnja po Evropu, jer se u državi pod komandom njega i njegove partije regrutuju islamski teroristi i rade nesmetano u delovima BiH“, navodi Marković.

On podseća da je podršku međunarodne zajednice imao i „stariji Izetbegović (Alija) u Haškom tribunalu, kada su oslobođene ubice iz njegove armije, među kojima i jedan od najvećih zločinaca na prostoru BiH Naser Orić koji je komandovao i lično učestovao u masakru srpskih civila u selu Kravice, na Božić 1993.godine“.

„Sve to daje vetar u leđa neću reći Bakiru, nego Izetbegoviću“, kaže Marković.

On dodaje da „postoji kontinuitet u podršci Izetbegovićima iz nekih centara moći sa Zapada, ali Evropa mora da shvati da destabilizacija Balkana upravo dolazi od Izetbegovića i pre i sada“.

Prethodni tekstKONKURS ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA NA TEMU GROŽĐA I VINOGRADA
Sledeći tekstHIT AKCIJA – ANTICELULIT PAKET U SALONU ROYAL SM

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime