PALMA: KULTURNI CENTAR BIĆE PROŠIREN I IZGRAĐENA NOVA BIOSKOPSKA SALA

2

U foajeu Kulturnog centra u Jagodini održana je konferencija za novinare povodom premijere filma „Kralj Petar Prvi“ kojoj je prisustvovao Lazar Ristovski kao i reditelj filma Petar Ristovski. Njih je u ulozi domaćina dočekao predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma koji je između ostalog najavio i proširenje zgrade Kulturnog centra.

„Sredstva su obezbeđena i u planu nam je da Kulturni centar proširimo i napravimo još jednu salu i to bioskopsku. Glumci iz ovog grada imaće svoj prostor za vežbanje, napravićemo dom za mlade sa prostorijom od 300 i nešto kvadrata. Otvaranje nove sale sa novim prostorijma za glumce zakazano je za 30. seprembar“ rekao je na konferenciji za novinare povodom premijere filma „Kralj Petar Prvi“ predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma.

Proslavljeni glumac Lazar Ristovski zahvalio se javno Markoviću na pomoći u snimanju filma. Oko 80 statista iz Jagodine učestvovalo je u snimanju.

„U najtežem trenutku kada nam je pomoć bila neophodan, pojavio se Palma i pomogao, kao i Jagodina koja nam je poslala statiste, mlade momke. To će ostati zauvek, kao i film koji promovišemo večeras. U ovom filmu prikazana je patnja i herojstvo srpskih vojnika. To su bili dostojanstveni ljudi u opancima. To su bili veliki ljudi“ rekao je Ristovski i zahvalio i statistima koji su prisustvovali premijeri.

„Ovo je produkciono sigurno najzahtevniji srpski film ikada, rekao je Ristovski.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime