PALMA IZABRAN ZA PREDSEDNIKA GRADSKE SKUPŠTINE, RATKO STEVANOVIĆ GRADONAČELNIK

0

Danas je u Jagodini na konstitutivnoj sednici za predsednika gradske skupštine izabran Dragan Marković Palma, za njegovog zamenika Petar Petrović, za gradonačelnika Ratko Stevanović, a njegov zamenik biće Snežana Vukašinović. Gradski parlament čine JS/SPS koja je na lokalnim izborima osvojila apsolutnu većinu i 21 odbornika, dok će u opoziciji biti SNS sa 10 odbornika.

„Čestitam svim odbornicima, čestitam odbornicima SNS i želim im više mandata na sledećim izborima. Želimo da sarađujemo sa SNS, moram da kažem da iskreno žalim što neke partije nisu prešle cenzus. Želim da ovaj parlament radi dobro i u korist građana Jagodine, ne želim da ličimo na republički parlament koji je u prethodnom periodu ličio na rijaliti program“ rekao je Marković.

konst 1

konst 3SNS nije učestvovala u jednom delu rada skupštine, naime za izbor čelnih ljudi Jagodine oni nisu glasali ni za ni protiv. Njihovi listiću su bili neupotrebljeni. Pošto je u 12 sati bila zakazana prva redovna sednica, odornici SNS su uz obrazloženje da nisu učestvovali u sastavljanju dnevnog reda, napustili sednicu.

kons 8

OVDE možete pogledati spisak svih odbornika jagodinskog parlamenta.

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime