PALMA: BEOGRAD JE GLAVNI GRAD, ALI POŠTOVANJE ZA NIŠ

0

Koalicija Ivica Dačić – SPS – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma u Nišu i Aleksincu.
„Ova koalicija se zalaže da vi u Srbiji imaju jednaka prava i na školovanje i na lečenje, bez obzira na imovinsko stanje i na to da li je nekome otac ili majka na nekoj funkciji i bez obzira na nacionalnost. Naše ideje za koje se mi zalažemo nisu ideje koje je izmislio Ivica Dačić, to su večne ideje. I sećamo se one stare : Svi smo mi pomalo socijalisti “ , “ rekao je predsednik SPS Ivica Dačić.
“ Ne može jug Srbije biti uvek prvi kada se brani zemlja, a onda su u miru veći Srbi neki drugi. Mi želimo da više nikada Srbija ne ratuje – to je naš cilj. Moja poruka i Bakiru Izetbegoviću i Hašimu Tačiju je da naša konstruktivnost ne znači i našu slabost “ , poručio je Dačić.

PALMA : GDE SU BILE PROIZVODNE HALE, NOVE FABRIKE A NE KAFANE

„Beograd jeste naš glavni grad, ali Niš moraju svi da poštuju, kao i sve ostale gradove u Srbiji. Strašno sam bio iznenađen kada smo pre dve godine obeležavali slavu Jedinstvene Srbije u Nišu i kada sam video da je na mestu gde su bile proizvodne hale Elektronske industrije otvorena kafana. Tamo gde u bile proizvodne hale, treba otvarati nove fabrike, a ne ugostiteljske objekte “ , kazao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.
“ Budžeti lokalnih samouprava ne mogu se puniti kažnjavanjem građana putem pauk vozila i komunalne policije, već realnim prihodima. Posle 24. aprila nema plata za članove Gradskih veća i odbornike “ rekao je Marković, obraćajući se prisutnima, ali i kandidatima za poslanike.

Prethodni tekstSNS NA TRIBINI U LIPOVICI – REMBAS ĆE BITI SAČUVAN
Sledeći tekstRASPISAN KONKURS ZA „SRPSKO PERO“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime