OVE NEDELJE I OBLACI I SUNCE

0

U sedmici koja nam dolazi očekuje nas sunčano vreme u prepodnevnim časovima, dok će u popodnevnim časovima bice mestimično oblačno vreme sa kratkotrajnim padavinama…U Srbiji se danas očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i jakim vetrom. Hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na povećanje vodostaja pojedinih rea.

Obilne padavine očekuju nas tokom čitavog današnjeg dana. U celoj zemlji biće kiše, pljuskova, grmljavine, sa padom temperature i jakim vetrom, a zbog toga je Hidrometeorološki zavod izdao upozorenje da će vodostaji pojedinih reka u Srbiji biti u porastu. U Jagodini će danas biti sunčano u prepodnevnim časovima, ali će popodne padati kiša. Najviša dnevna temperatura iznosiće 22 stepena.

U Ćupriji će danas biti takodje sunčano u prepodnevnim satima, sa povremenim naoblačenjem i maksimalnom dnevnom temperaturom od 22 stepena. U popodnevnim časovima moguće su  padavine i pad temperature.

U Paraćinu jutro sunčano sa temperaturom do 19 stepeni. Maksimalna dnevna 22 stepena. U popodnevnim časovima moguće su kratkotrajne padavine.

U Despotovcu danas jutro će biti umereno oblačno sa temperatorom do 17 stepeni u prepodnevnim časovima. Maksimalna dnevna temperatura 19 stepeni, dok se u popodnevnim časovima očekuju kratkotrajne padavina i pad temperature do 15 stepeni.

U Svilajncu će jutro biti umereno oblačno. Povemena kiša nas očekuje u podne gde će maksimalna dnevna tempetura iznositi 19 stepeni . U popodnevnim časovima padaće slaba kiša propraćena padom temperature.

U Rekovcu će danas jutro biti sunčano bez padavina. Maksimalna dnevna temperatura iznosiće 22 stepena. U podnevnim časovima očekuje se pad temperature i biće do 15 stepeni. Moguća povremena kiša do kraja dana.

M.M.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime