OVAKO IZGLEDA KUĆA MERILIN MONRO

0

Merilin Monro je osvojila američka srca i postala jedna od najvećih svetskih seks simbola nakon njenih mnogih uloga u hit filmovima pedesetih godina prošlog veka.  Bila je zvezda svog vremena a među najpoznatijim njenim filmovima je “Neki to vole vruće“ i mnogi drugi… Ova zvezda je živela u 43 kuće u svom životu, ali je posedovala samo jednu – ovu ,,1929 Hacienda still dom“ u Brentvudu, Kalifornija.
1
1962. godine, nakon što joj je psiholog preporučio da “pusti korenje”, ona se zaljubila u vrt (gde je često boravila sa njenim pudlicama) na privatnoj lokaciji 12305 Fifth Helena Drive, i kupila kuću za 90 000$ . Na žalost mnogih, u ovoj kući u hacienda stilu, iza visokih kapija,  zvezda svog i budućih vremena, živela je samo 6 meseci pre svoje smtri u 36.godini.
13Kažu da se prvo zaljubila u vrt i dvorište. Kuća ima četiri spavaće sobe, tri kupatila, a detalje i ukrase je glumica donosila najviše sa putovanja iz Meksika. Kuća je prodavana više puta od smrti ove velike zvezde. Poslednji put to se desilo 2010.godine, kada je prodata za 3,85 miliona dolara.

detalji plocice iz meksika
 
8
Kuća je izgledala ovako dok je Merilin živela u njoj
5
Danas je sređena ovako

14

16

11
102
15
izvor House Beautiful
prevod Anđela Pantić
Prethodni tekstMLADIĆ SILOVAO STARICU, POLICIJA TRAGA ZA NJIM!
Sledeći tekstZAŠTO ADVOKATI USTVARI PROTESTUJU?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime