OTVORENA RENOVIRANA NIS PETROL PUMPA „JAGODINA 3“

2

Najnoviji maloprodajni objekat kompanije NIS svečano je danas otvoren u Jagodini, u Ulici Kneza Lazara bb.  Reč je o NIS Petrol benzinskoj stanici „Jagodina 3“ koju je kompanija NIS rekonstruisala u skladu sa strogim ekološkim i svetskim tehničkim standardima na mestu postojeće benzinske stanice, u okviru procesa modernizacije svoje maloprodajne mreže.
Svečanom otvaranju novog NIS Petrol maloprodajnog objekta prisustvovali su Pavel Kandalincev, zamenik direktora Bloka Promet za maloprodaju kompanije NIS i zamenica gradonačelnika Jagodine, Snežana Vukašinović.
Na savremeno opremljenoj NIS Petrol benzinskoj stanici „Jagodina 3“ potrošačima je 24 sata dnevno na raspolaganju širok asortiman goriva evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, bogat izbor dopunskih proizvoda, a deo ponude su i visokokvalitetni premijum G-Drive naftni derivati, kao i TNG unapređenog kvaliteta iz Rafinerije nafte Pančevo. Novi NIS Petrol maloprodajni objekat u Jagodini u potpunosti je usmeren na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača, modernog je dizajna i opremljen u skladu sa najsavremenijim tehničkim i tehnološkim standardima.
Povodom otvaranja NIS Petrol benzinske stanice „Jagodina 3“, kompanija NIS je pripremila specijalno iznenađenje – prva tri potrošača koja su po završetku svečanog otvaranja posetila novi NIS Petrol maloprodajni objekat dobili su na poklon pun rezervoar goriva.

Nova NIS Petrol benzinska stanica „Jagodina 3“ drugi je maloprodajni objekat koji je kompanija NIS modernizovala  na teritoriji Jagodine posle rekonstruisane NIS Petrol benzinske stanice „Jagodina 2“ koja je otvorena krajem septembra ove godine. Na ovaj način NIS pokazuje da ostaje dosledan strategiji razvoja maloprodajne mreže kao jednog od prioritetnih pravaca u poslovanju kompanije. U okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu, kojom raspolaže kompanija NIS, potrošačima su na raspolaganju visokokvalitetni derivati evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, kao i bogat spektar robe široke potrošnje.

Prethodni tekstTESTIRANJE NA AIDS U 25 CENTARA
Sledeći tekstZA VIKEND HLADNO, MOGUĆ SNEG

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime