OŠ „17.OKTOBAR“ SLAVI DAN ŠKOLE, TEMA FILMSKA MUZIKA, DECA SJAJNA!

0

U toku je proslava Dana škole „17.oktobar“ u Jagodini. Tema je filmska muzika, a ove godine sala Kulturnog centra bila je ispunjena sjajni predstavama, kostimima, pesmama, recitacijama…deca su bila veoma motivisana.

Deca učitelja Ivice Horvatića, odeljenje I4 pripremilo je numeru iz poznatog filma i crtaća „Frozen“.

2
Ivica Horvatić sa svojim đacima prvacima koji su imali fenomenalne kostime

„Uložili smo veliki trud u ovu predstavu. Uloga roditelja je ogromna, veliko je zadovoljstvo imati ovako dobre saradnike i u deci i u roditeljima. Imali smo malo vremena, radili smo i noću i danju, pripremali kostime, zadovoljni smo jer je na kraju sve ispalo sjajno. Mislim da smo nadmašili sva očekivanja. Moram da kažem da je veća motivacija kod mlađih učenika. Zahvalan sam svima na podršci“ rekao je učitelj Ivica Horvatić.

Vera Nikolić učiteljica IV1 napravila je fantastične lutke iz čuvenog Mappet show – a a deca su izvela numeru „Mahna, mahna“.

„Sve lutke sam napravila od sunđera, svaka je lepljena i sve su mapet lutke tj.mogu da komuniciraju. Bojene su molerskim tonerom. Imam ideju da napravimo lutkarsku predstavu. Deca se sjajno zabavljaju, mnogo uče o filmskoj muzici i to je najvažnije“ kaže Vera Nikolić.

3
Učiteljica Vera Nikolić sama napravila lutke sa predstavu, Mapetovci odlični!

U petak 16.oktobra u prostorijama škole biće otvorena izložba nakita Mione Ćirić i promocija Biltena i školskog časopisa „Rasko“. Za 17 sati zakazana je svečana akademija „Idemo dalje“.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime