OO SNS SVILAJNAC – NIJE BILO NAPADA, PRITISAKA I UCENA

8

Pošto je juče odbornica Srpske napredne stranke u Svilajncu Tanja Marković, optužila predsednika Opštinskog odbora SNS u ovom gradu Branislava Marinkovića da ju je verbalno napao, te završila na odeljenju psihijatrije u Ćupriji gde joj je ukazana pomoć, OO SNS u Svilajncu izdao je saopštenje u kom se demantuju navodi iz njene izjave.
„Odgovorno tvrdimo da nije bilo nikakvog napada, pritiska i ucene pomenute odbornice Tanje Marković iz Đurinca od strane predsednika OO SNS Svilajnca, kako je spomenuto u tekstu.
Istina je samo jedna- očigledno da određena grupa odbornika nije imala moralne kvalitete i obraz da ostane do kraju uz OO SNS i ne podlegne pritiscima ljudi koji bi radi ličnog interesa apsolutno sve uradili.
Očigledno je da su odbornici Srpske napredne stranke svakodnevno izloženi pritiscima i ucenama na različite načine.
Takođe, svesni smo da određene ljude koji stoje iza ovakve vesti boli činjenica da nisu ostvarili lične interese ulaskom u stranku i sada bi rado rukovodstvo da menjaju.
Na ucene i pritiske ne želimo da reagujemo i potpuno smo odani borbi za stranku kojoj pripadamo. Svi odbornici koji smatraju da je ta borba uzaludna, i da su lični interesi ispred interesa građana koji su glasali za nas i same stranke, treba da vrate mandat koji im je poveren, a ne na ovakav način da kompromituju i svoje ime i ime porodice kojoj pripadaju.
Do tada poručujemo svima da rukovodstvo OO SNS Svilajnac nastavlja još jaču borbu za nadu svih onih koji veruju da Svilajnac zaslužuje bolju budućnost, i koji su svih ovih godina gradili naš Opštinski odbor i jačali stranku. Nažalost biće uvek onih  koji misle da je politika borba ličnih interesa i način da se ostvare sopstveni planovi za budućnost, kao i onih koji misle da trebaju nešto da se pitaju, a ne znaju kom mesnom odboru pripadaju“ navodi se u saopštenju OO SNS Svilajnac.

8 KOMENTARA

  1. odakle ti dolazis , majke ti? Cela politicka svita dokopa se vlasti u icepanim pantalonama a sada ste kapitalisti… ODAKLE VAM BRE PARE? i prvi i drugi i treci milion i ko zna koliko jos.
    Koja bre stranka pa svi znaju zasto si tu , svi znaju cime se ti bavis. zali Boze one budale koje te slede jer misle da si covek od reci , sedi tu gde si i pokrij se usima iovako neznas nista da radis sem da obmanjujes narod i drzavu. TI VOLIS MNOOGO VUCICA da nije poslova koje radis na njegov obraz ne bi ga ni pomenuo.

  2. NIJE SVE TAKO….ZNA SVILAJNAC I KO JE TANJA MARKOVIC….I SVE NJENE AVANTURE…TAKO DA NE SUDITE PO ONOM ŠTO PRIČAJU ONI KOJI SU U STRANCI IZ INTERESA.. I ŠTA RADI NOVA DIREKTORKA U PRODAVNICI POGREBNE OPREME…SVILAJNAC SVE ZNA….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime