ONA DOLAZI – ELENA ZDJELAR(FOTO, VIDEO)

0
Sutra u 18 sati u sali Kulturnog centra počinje JAGODINA OPEN. Dolazak najveće zvezde, šampionke sveta Elene Zdjelar očekuje se u nedelju!
5-Sa pripremama za ,,Jagodina open“ sam počela pre tri meseca. Ja ću nastupiti u bikini kategoriji.Ova tri meseca sam radila puno na povećanju mišićne mase i ako sve bude išlo po planu, ovo će mi biti najbolja forma do sada. Vrlo sa zadovoljna. Početkom ove godine sam bila pozvana kao gost u Delta City-u na Fitness Fashion Show-u i bila sam oduševljena organizacijom i trudom koji se pokazao na tom eventu. To me privuklo da se pripremim na ovo natjecanje i velika mi je čast prisustvovati takvom događaju kao sto je ,,Jagodina open“. Danas je retko da neko uloži takav tru u organizaciju i iskrenu ljubav koja je neophodna za jedan sport koji traži puno odricanja. Očekujem najbolji FITNESS SHOW. Ja sam spremna i jedva čekam da se predstavim! – kaže ekskluzivno za InfoCentralu šampionka sveta, Elena Zdjelar.
Pripreme za Jagodina open se privode kraju. Ovaj Međunarodni KUP biće održan u subotu i nedelju 11. i 12. oktobrar. Dolazak je najavio i svetski šampion Pero Tomas. Takmičenje će biti održano u sali Kulturnog centra u 18 sati. Organizator takmičenja je bodybuilding club ,,Everest“. Pokrovitelj takmičenja je skupština grada Jagodina. Generalni sponzor takmičenja kompanija Ultimate Nutrition.

,,Zanimljivo je da je ista kompanija generalni sponzor najjačeg takmičenja na svetu – Mr.Olimpia. Na takmičenju u Jagodini pojaviće se više od 150 takmičara iz mnogih Evropskih zemalja. Komplentna reprezentacija Holandije najavila je dolazak na Jagodina Open. Učesnici takmičenja dolaze iz:Francuske, Italije, Nemacke, Holandije, Hrvatske, Makedonije, Madjarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i naravno takmičari iz Srbije. Želimo da farmišemo bodibilding kao sport a verujem da će posle ovogodišnjeg, mladi biti oduševljeni učesnicima koji su TOP 10 u svetu, kaže vlasnik Everesta i organizaotr ovog velikog takmičenja, poznati srpski i evropski bodibilder Peđa Milošević.

1Ovaj spektakl pratiće veliki broj medija. Na samoj bini tog vikenda biće postavljena tri led ekrana. Centralni led ekran dimenzije 4x3m i dva totema dimenzije 2x3m na kojima ce se prikazati sponzori i donatori takmičenja.

elenaElena ima 36 godina, rođena je u Poreču.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime