OLIVERA KATARINA I TAMBURAŠI ZA NAJSTARIJE

4

Olivera Katarina i tamburaška grupa „Janika Balaš“ nastupiće na proslavi obeležavanja dana Gerontološkog centra u Jagodini, a u sklopu manifestacije „Otvorena vrata“, najavio je predsednik UO te ustanove Slobodan Savić.

– Gerontološki centar fokusiraće se na poboljšanje uslova života i podizanje standarda korisnika u toj ustanovi. Prvi put će za dan te ustanove javne ličnosti posetiti korisnike, odnosno i građani Jagodine će moći da prisustvuju toj svečanosti. Pozvali smo poznatu glumicu Oliveru Katarinu i tamburašku grupu „Janika Balaš“. To će doprineti razvoju ustanove i afirmaciji grada – kaže Slobodan Savić.

Savić, inače diplomirani ekonomista, ističe da programi neće biti organizovani o trošku ustanove, već će članovi Upravnog odbora to lično obezbediti.

Inače, UO te ustanove je prihvatio inicijativu poverenika Hilandara za Srbiju Miloša Stojkovića za sprovođenje niza aktivnosti na poboljšanju život korisnika  u okviru humanitarnih projekta tog manastira.
Očekuje se da Ministartsvo za rad i socijalnu politku na čelo te ustanove uskoro imenuje v. d. direktora, dodao je Savić i podsetio da je direktorka Slavica Dejković podnela neopozivu ostavku pre sednice UO kao lični čin, a to je samo formalno saopštila na sednici.

Blic

4 KOMENTARA

  1. Tamburasi umeso strucnog skupa???
    Koliko znam, za predstojeci dan doma planiran je strucni skup o demenciji-bolesti od koje pati preko 100 korisnika doma. Na skupu je trebalo da govori prof iz BGa o demenciji i tome kako poboljsati rad sa dementnim osobama, ali i njihovim porodicama, koje sigurno pate zbog svojih starih obolelih clanova. Pa to je ono sto dugorocno podize kvalitet usluge, a samim tim i kvalitet zivota ljudi u domu, a ne jednodnevna zabava! Pogledajte fb profil Gerontoloskog centra, na svim akreditovanim strucnim skupovima pozivane su njihove kolege iz cele Srbije!!! Zar to nije afirmacija i ustanove i grada???

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime